Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ayın 20 si gelse de test yapsam.. ne bileyim belki bir mucize olur. Tibben mumkun olmasa da belki olur..olur belki.. acıkma hissini bile hamilelige yoruyorum.. belki olur.. 1 tane allahim.. 1 tane saglikli duzgun evlat istiyorum.. mumkunse kiz olsun:)) sadece 1 tane...
Dogal yoldan hamile kalmis kadinlara imrenmek istemiyorum....

Sevgili KAZEN,
Asıl teşekkürler bizden sana, hemde sonsuz.
Bu güzel siteyi iyi ki kurmuşsun. Bilgilendik, paylaştık, dertleştik, duygusallaştık, kızdık, mutlu olduk.... bu site sayesinde kadın kadına paylaştıkça çoğaldık... Biz kadınlara sunduğun tüm bu güzelliklerden dolayı SENİ ÇOKKKKKKK SEVİYORUZ KAZEN.

Suanda canimi skan bir konu olsa da bu, eminim ki ilerde bu yaptigimla kendimle gurur duyacagim. Suana kadar kararimi degistirecek hic bir faktor veya etkili bir girisim olmadi. Bu noktada duygularimla hareket etmektense, mantigimla hareket ederek, hayata karsi tepkimi ve kimligimi konusturdugumu dusunuyorum. Iste ben buyum. Ben ne yasarsa yasasin basi dik, magrur, ve guclu olanim. Asla uzuldugumu goremeyeceksin.

Şükür banım kalkmış
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Hanım hayat mamat meselesi değil ama ben netlik delisiyim
Giriyorum giriyorum 11 Nisan 2016 da kaldırılacaktır cezanız diyor, saat koymanızı rica edeceğim
Günde 10-15 kez denemişimdir, bize de yazık
Heidi gibi kullanıcı adı ve parola girip, Sezercik gibi döndüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…