Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Cok sevilmek istiyorum. Ben de sevmek istiyorum. O kisi beni kaybetmekten korksun, hemen evlenmek istesin istiyorum. Evlenelim sonra. Balayina cikalim. Evimizi guzel guzel yerlestirelim, sarilip sarmasip film falan seyredelim. Romantik seyler istiyorum. ask geciyor icimden...

Ama nerdeeeee.....

Yok..

Kotu olan tarafi da yeni birileriyle karsilasip tanisabilecegim hic bir ortamim yok. Gercekten cok umutsuzum

İyi olduğumu düşündüğüm şeylerde bile iyi değilim, vasatım. Cidden neyi başarabiliyorum, neyin üstesinden geliyorum bilmiyorum . Hiçbir şeyin sanırım.

bı yanm dıyo vur kır herseyı cek gıt.. ama bılıyorumkı dogru olan bu degil..sabırla duayla beklemek dogru olan.. ne gelrse rabbımden... sabırrr

Elalemin durumu bizden de beter
Diye diye kendini uyut

Daldığın rüyadan artık uyanır mısın?
Bana müsaade desem darılır mısın?

İki deli bir araya gelmemeliydik
Belki de bu kadar sevmemeliydik
İyi kötü atıyordu vücuda yetiyodu
Kalp işi biliyordu dinlemeliydik

Su an hissettiğim tek şey hayal kırıklığı
Tüm gün gelmeni bekledim salak gibi .Hicbir şeyden keyif almadım.Hep boyle oluyor hep.
Bu da bana yeter belki.Müstehak...

Giden birine dur dememek... Arkasından öylece bakmak... Sessizce gidişini izlemek... Hiç tepki vermemek... Bir gram gözyaşı dahi dökmemek... Her şeyi geçtim... Hiç canımın yanmaması... Nasıl izleyebildim ki... Nasıl izin verdim ki... Bana ne oldu o an... Neden buz kestim... Neden hiçbir şey yapmadım... Ben nasıl bu kadar tepkisizce durdum... Aklım almıyor... Sonra ne değişti... Onuda anlamıyorum... Ben kendimi hiç anlamıyorum...Hemde hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…