Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ilacsiz izdirapsiz kendiliginden hamile kalmak nasil birsey acaba... cok merak ediyorum....
Kadinlar hamileyken daracik tisortleri giyip dolasmasinlar. Zamaninda diyanetten boyle aciklama yapildi diye kadinlar ayaklanmisti.. ! anlayin artik.. cocugu olamayanlar karninizi gordukce ici parcalaniyor. cani yaniyor. .kiskanclik ve hasetten nazara ugruyorsunuz sonra Gosteris yapmayin.
Cevremde yine hamileler........

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.

Kadınlar Kulübü, Kazen, Curly...
Asıl biz size teşekkür ederiz, acısıyla tatlısıyla, bazen nazlarımızla, triplerimizle uğraştınız.
Üzüldük üzüntülerimize ortak oldunuz, sevindik dostluklarınızı esirgemediniz.

14 yıl bir ömür, bu ömrü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Ben de burası olmadan yapamıyorum :) O nedenle ben de teşekkür ediyorum.
Hele bdv kimin fikri idiyse ona daha çok teşekkür ediyorum. Valla hayatımın bir parçası oldu, inanılmaz gelecek ama nefes alıyorum burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size tesekkur ederim özel günlerde doğum günlerimde daima mesajlarinizi ihmal etmediniz sorunlarımızi ve sikayetlerimizi güler yüzlü ilgi ve alakayla cozdunuz iyi ki tanıştık nice guzel yıllara k.k ile birlikte cokk uzun yillar geçirmek ümidiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…