Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Beni her zaman duygulandırıyorsunuz. Gebelik dönemindeki doğum günü mesajınızda 1 saat ağladığımı hatırlıyorum :) biz bir aileyiz. Sizi çok seviyorum...
Kadınlar Kulübü, Kazen, Curly...
Asıl biz size teşekkür ederiz, acısıyla tatlısıyla, bazen nazlarımızla, triplerimizle uğraştınız.
Üzüldük üzüntülerimize ortak oldunuz, sevindik dostluklarınızı esirgemediniz.
14 yıl bir ömür, bu ömrü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Ben de burası olmadan yapamıyorum :) O nedenle ben de teşekkür ediyorum. Hele bdv kimin fikri idiyse ona daha çok teşekkür ediyorum. Valla hayatımın bir parçası oldu, inanılmaz gelecek ama nefes alıyorum burada.
Ben size tesekkur ederim özel günlerde doğum günlerimde daima mesajlarinizi ihmal etmediniz sorunlarımızi ve sikayetlerimizi güler yüzlü ilgi ve alakayla cozdunuz iyi ki tanıştık nice guzel yıllara k.k ile birlikte cokk uzun yillar geçirmek ümidiyle