Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kuytu bi koseye sinmis gozlerin parliyor.titrek gozbebekleri... Korkudan midir nedir,hafif aralanmis dudaklarin. Hani bi baktigina bi daha bakma takintili delibozugun teki olmasam;sevmesem karanligi,guzeli ;hani diyorum camura bulanmis botlarimi sevmesem, gormezdim cakmak cakmak yanan ates gozleri.

Meraklanma,hafizamda gecmise yer yok.kurtaricam seni.parca parca,acita acita... Ne karanlik ,ne sis ne de toz bulutu kirletebilir mavi gozlerini. Korkma diyorum ,geliyorum yoldayim,15 dakkaya ordayim...

Desktop1.jpg
Benim tek silahım sensin güzel kızım. Birdim iki oldum seninle..
Vatanını, bayrağını, dirliğini öğreteceğim
Oku, öğren, çalış
Senin de tek silahın kalemin olsun
Sende evlatlarını öyle yetiştir
Belki ben göremeyeceğim ama attığımız tohumlar birgün yeşerecek.. Tüm anneler, bunlardan sorumludur.

Sütü bozuk, canlı bomba diye ortaya salınan, ciğerinin beş para etmediğini kendi de kabullenen, şey yolunda ölen zebanilere inat. Bkz. Seher Çağla Demir

Başın sağ olsun Ankara
Başımız sağ olsun Türkiye

Son düzenleme:
İnandığın her şeyin yalan olduğunu öğrenmek. Ne acıymış seni bambaşka biri olarak görmek. Keşke hep sevdiğim adam olarak kalabilseydin. Ama sen tek bir göz yaşımı haketmeyecek kadar onursuz biriymissin.

Carsamba gunu 10 kisilik misafirim var. Zaten calisiyorum yorgunum bi de onlara pasta yapmakla mi ugrasacagimi sandin.. pastanaden ev tipi pastalar alicam .sen de ben yaptim sanacaksin:) . para kazaniyorsam rahatligi hakediyorum sevgili kocam... hiiic kusura kalma;) kimse icin zahmet cekemem bu aralar...

Back