Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Fıstık ezmesi çok guzel bir şeymiş
Ama bu kadar yemek hiç iyi değil,o kadar kilo aldım ki bu yıl
Ac olmasam bile inadına yiyorum,sanki önümden almaya çalışıyorlar
Bu arada sanırım sana karşı hislerim giderek yok oluyor,ya ben her şeyi en yoğun haliyle yaşadım ve çabucak tükettim ya da sınav ustu hicbir şey gibi sen de mutlu edemiyorsun beni
Seni görünce kut kut atan kalbim sanki durmuş gibi.Giderek hissiz olmaya başladım her şeye karşı
Yanımdan geçsen tüm gün kendine gelemezken simdi sen herhangi biriymissin gibi geliyor.Gözlerim seni aramıyor artık
Şimdi farkediyorum da aslında bu güzel bir şey ama sanki aşık ben de iyi gibiydi
Birini sevmek beni çok pozitif,cıvıl cıvıl bir insan yapmıştı.Özlüyorum o kızı
Şimdiki kız fazla depresif.Çok mutsuz.
Neyse içimi dökmek de rahatlamıyor
Gideyim yine derse

Tamda bu kadındaki şans aynı ben :-)
FB_IMG_1457043265227.jpg

Sevgili K .M !
Annemleri arayip o talepte bulunmak istemiyorum.. cekindigimi utandigimi bildigin halde beni buna neden zorluyorsun.. allahim nolur gerek kalmasin.. nolurr ben nasil isterim !! nolurrr nolur baska cozum bulunsun aksama kadar:( ... icime sikinti basti.. yapamam yapsmamm

Sevgili K .M !
Annemleri arayip o talepte bulunmak istemiyorum.. cekindigimi utandigimi bildigin halde beni buna neden zorluyorsun.. allahim nolur gerek kalmasin.. nolurr ben nasil isterim !! nolurrr nolur baska cozum bulunsun aksama kadar:( ... icime sikinti basti.. yapamam yapsmamm

Back