Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

niye o maili ilk kendime atip bakmadim ki nasil durdguna. O ne oyle yazdigim hersey kargacik burgacik duruyor. Hem de fontta neden her zamanki times new roman I degil de, Baskerville old face I kullandim ki? Kendim gibi bile durmuyo maile bakinca? Of ya.. bu kadar onemli biseyi bu kadar ozensiz nasil hazirlarim ben? ya cevap vermezse? Insallah verir. O zaman fontu kesin degistiricem. Rengini de degistiricem. Bu ne yaw :(

canım annemmmmmm seniiiiii çokkkkkkkkkkkk özledimmm.. memleketimi, evimizi, mahallemi, balkonu, odamı herkesi her şeyi çok özledimmm.. Allahımmmm nolur bi mucize daha istiyorum senden... beni feraha çıkar en yakın zamanda. AMİN...

benim ne kadar güzel, huzurlu, sakin bir hayatım vardı. =(
işim var, param var, özgürlüğüm var, güzelliğim var, aklım var, bin şükür sağlığım var.
ama bu güzelliklerin hepsine gölge düştü.
biri gelip her şeyi alt üst etti.
huzurum kaçtı. ruhum yara aldı.
geçici olduğunu bilsem de, hala içimde mutluluklarım olsa da bir şeyler var beni aşağı çeken.
aynı zamanda da bir şeyler var beni asla yıkamayıp güçlü tutan.
çok çok büyük ikilemlerin ortasında yaşıyorum. savruluyorum.

Havalar düzelsin , sıcacık güneş yüzünü göstersin tekrar .
Böyle kasvetli , yağmurlu havayı sevmiyorum .
Moralim hava durumuna bağlı benim :KK51:

Bu gece erkenden uykum geldi yatsam mi acaba
Bu vicdan yapma meselesi beni çıldırtacak
Hicbir şey yapamıyorum,erken uyuduğumda uykum olmasına rağmen uyuyamiyorum
Herkes artik yavaşla diyor da demesi kolay
Beni ancak sınav sonrası mutluluk paklar:110:
İnşallah Allahım,sene sonunda yüzümü güldür

Sırtından vuruluyorsun haberin yok ,hayatının kazığını atacak sana.Simdi ben seni uyaramam ama ne olur sen farket
Her ne olursa olsun senin üzülmeni hic hic istemem
O pis herif beni nasıl bir pisliğin içine çekmeye çalışıyor.Eğer tahmin ettiğim olursa onu parçalarım kimse de tutamaz.Ben bile tanıyamam heralde kendimi
Hadi ben bu oyuna gelmem de sen o dost sandığının oynadığı oyunu anlamayacak kadar güveniyorsun ona.İçini dökecek kadar hemde

Çok ama çoook istediğin şeyin olmaması seni daha iyi bir şeyin beklediği için mi?
Yoksa istediğim çoğu şeyin olmaması gibi bu da hayatın bana bir golü mü?
Ağlamak istiyorum ama isyan mı ediyorum?
Üzülüyorum ama üzülmeyi hiç istemiyorum..
Ya birşey olursa vicdan azabından ölürüm...
Ama çok isterken benim için hayırlısı o olsaydı ne olurdu?
Ya da gerçekleşen şeyin isteği kalbimde olsaydı...
Offf daralıyorum ..
Zaman geçsinnnn çabucakkk:KK42:

Back