Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Adam vurmuşum gibi bi ceza almışım
Ben arayı buluyorum sanırken 'polemik yapıyomuşum'
Yönetime gerizekalı diyen kişi ya da kişiler bile 1 gün alırken ben kaç gündür yokum sayamadım
Neyse
Ben kendime daha güzel uğraşlar buldum yine
Mini bahçe yaptım kendime
2016-02-02 21.19.33.jpg

Güle güle kullanayım inşallah
Baktıkça içim filan açılsın
Bunalımdayım ah vah diyenlere de hep tavsiyemdir, bitki yetiştirin hobi edinin içinizdeki nineye dur deyin :)

allahım sen yardım et şu kara günleri aşalım artık sana yalvarıyorum bizi sag salim feraha çıkart ne olur dualarımı duy biz yardım et çok yorulduk allahım bittik artık

Hayat o kadar güzel ki
Yeter ki kıymetini bilin
Aldığımız nefes o kadar şükredilesi bişeyken, şükür etmek bir yana dursun
Başkasının kulu olmaya çalışıyosunuz

Çıkın, gezin, dolaşın, oynayın, üretin
Bakkala çıkamam, doktora gidemem, izin vermezler ne demek
Koca koca insanlar evlenmeyi biliyosa, nereye ne zaman gideceğini de bilmeli
Bilmiyosan da esir ol tamam ara gözünü seveyim çocuk yapma, ona sordunuz mu sizin gibi esaret altında yaşamak ister mi?
Hayır sormadınız, o yüzden nasıl bi hayatı reva gördüyseniz sadece kendinize reva görün

En son ne zaman, doğa ve yeşillik gördünüz bilmem
Ben kendime kışın bile mini bahçe oluşturdum
Şimdi nasıl yapılıyo diye uzun uzun anlatırdım ama kocanız izin vermez lazım olan malzemeleri bulmanıza..
Resimden nasiplenin, nasiplenelim. Allah ne güzellikler yaratmış görelim, düşünelim. Bitki de olmayıp bizde olan akıl mesela ne kadar mükemmel birşey filan..

12646686_10207262259329317_967823124650859652_o.jpg

Sanki ben bayılıyorum saatlerce totomun üstüne oturup kafa patlatmaya
Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum ama gezip tozmak eğlenceli şeyler yapmak varken ders çalışmaya da bayılmıyorum yani
Ama istediğim şeyler,hayallerim böylesini gerektiriyorsa ve ben ders çalışmak zorundaysam
Bunu zevk alarak yapmaya çalışmaktaki gariplik ne sence
Olmazsa üzülmezmisin emeklerine diyorsun ya evet üzülürüm hem de çok
Ama emek vermezsem bastan pes etmiş olurum ,emek vermezsem başarma şansım hic olmaz

Back