Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yok yaa ben giyinmeyi bilmiyorum.. sıkı giyinince ter basiyo ince giyinince usuyorum... sonrada ben niye hastayim.. bi ortayi tutturamadim arkadas yaa... biktim hasta olmaktan bu ara.. bi duzelemedim beee

her şeyin hayırlısı.... nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden

Umarım o gerizekalı çocuk bi daha peşime takılmaz .
Beni polisi aramak zorunda bırakacak .
Kadınlar için normal yolunda yürümek bile ne kadar zor.
Bugün baya korktum ama bitti gitti .
Neyse yarına odaklanmalıyım çok güzel olmalıyım
Heyecan doruktaaaaaa

Bu sezonun dizilerini hiççç sevmedim

Acaba çıkaracağını iddia ettiği kavga çıktı mı ve güzel bir dayak yedi mi
Kimsenin yaptıkları yanına kar kalmaz...buna inanıyorum.

Kendime not : Birazcık bencil ol, yok yok birazcık değil baya baya bencil ol sonra üzülen sen olma.

Anadan doğduğundan beri bir kız bakmamış oğlana aşık olsak iki gün sonra sevgili bulur arkadaş.
Aynen benim son olayımda olduğu gibiO kadar şanssızım ki..Ne olacak bu halim...
Üzülmelere doyduğum ,yalnızlıktan sıkıldığım yetmiyormuş gibi...Ay bir de zamanım da yok!.Yumurtalarım bu yıllarda ani düşüşe geçecek!Hadi yaşlanmak Allah'ın emri..Ama gençlik yıllarım boşa gitti..Birkaç yıl daha evlenmem gibi...Belki hiç evlenmem bana öyle geliyor..R...buldu kendine birini hem de başkasını bana tercih ederek....Mutlu da olur..Çocuğu da olur...Şimdi o mutlu,nişanlı evlenecek beni mutsuzluğa garketmek pahasına hem de... Beni kendi zorluklarımla başbaşa bıraktı...
Her türlü değişik duygum birbirine karıştı.Şunu da söylemeden geçemeyecem.45 50 yaşında evlenen var diyorlar..Yüzüm pörsüyünce bir erkeğe yar olmak bana iş işten geçmiş gibi geliyor....Yüzüm hala genç şükürler olsun sana..Ama sınırdayım hani...Yaşlanmak zaten bana hüzün veriyor...
Düşünme bunları düşünmeeee...Aklına getirmeee...Ne yapalım başa geldi birkeree....sabret..Sabret....Hadi bu meseleden el ayak çekeyim Allah'a adayayım kendimi.O da yok..Onu da yapamıyorum Yüksek lisans formasyan aldam birşeyler yapmaya çalışsam ..Zor da geliyor...Hobi kursu desem. fazla mesai var vakit yok...Ehliyet kursu alacam.Araba alacam..Vakit yok hangi birini yapacam..İşte bari keyfim yerinde olsa..Orda da çok üzüldüm.Şu sıralar iyi gibi...Fazla mesaiden bıktım hergün işe gitmekten..

Allahım nasib etmeyeceğin beklentileri ,sevgileri ,istekleri koyma içime..Yada nasib et...
.Allah'ım duy sesimi...Senden başka kimse yardım edemez bana artık..

Pfff... İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Can sıkıcı gereksiz bi gün... Yağmuru da severim aslında...

çok hevesliydim bu iş için .. olamayacak galiba .. korkuyorum ,üzülüyorum ,mahvoluyorum .. neden açmadı ki adam telefonumu, danışacaktım halbuki sadece ,o meymenetsiz müdür beni sevmeyip def edin bu kızı ,boş verin cv.sini falan ,ararsa açmayın demiş olabilir mi ? peki her tuttuğum dal mutlaka elimde mi kalmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…