Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarın akşam saçlarımı boyatayım
İlk boyandığında ki o simsiyah rengi ve parlaklığı çok beğeniyorum
En güzel saç siyah uzun dalgalı saçlar bence .
Hele de açık tenli insanlarda duruşu çok farklı
Hep aynı şeyleri yaşamaktan bıktım. Ümit verip sonra geri almanızdan bıktım! Tam güvendim derken güvenimi yerle bir etmeniz yetmedi mi artık! Ama bekleyin kırdığınız yerden milimi milimine kıracak Allahta sizi.
Beni affet kızım için beni affet geri al beni nolursun. Allahım nolur evlenmeden ayrilsin o kızdan benimle tekrar evlensin herkesin imkansız dediğini sen imkanlı kıl rabbani tekrar yuvamizi kutlarım ben cok pişmanım Allahım lütfen görüyorsun nasıl pisman olduğumu yaşadıklarımı nolur Allahım nolur kabule t dua mi kızım için beni geri alsın ikimizde kızımız için kendi hayatımızdan vazgeçelim milletin lafını duymalayim nokur Allahım nolur
Akşamları hazırlanıp dışarı çıktığım zaman aynaya bakıp "bir kez de sevdiğim erkekle buluşacağım bir akşam için süslensem keşke."diye dua etmekten yoruldum galiba.
Artık iyice trajikomik bir hal aldı.
Bazı şeyler olmuyor, napalım.
Benim giyimimden kuşamımdan , gittiğim yerlerden kime ne ya!
Rahatla yolda adım bile atamıyorum .
Herkesin tek derdi ben oldum resmen , başka işleri yok beni takip etmek dışında .
Zaten grip oldum hastayım bi de kendimi sinir ediyorum böyle aptallarla !