Üzülen sonunda sen oluyorsun , çünkü değer verdiğinin umarsız tavırlarını gördükçe yılıyorsun ister istemez aslında çürükleri hayatımızdan çıkartıyoruz, bizde bu sayede olgunlaşıyoruz, herkesin özünde ne varsa onu verir kişinin ahde vefası yoksa dağarcığında sen ne olursan ol onun menfaati kadarsınBazi seylerden iyice yilana kadar "ama dogrusu bu" diye diretiyorum maalesef..
Bir de deger verdigin biri olunca.. Benim bunu dusunmemle verdigim onem deger dogru orantili, istemiyorlarsa bunu deger vermemi de istemiyolar sayiliyor...
Diger insanlar bi nebze de cok deger verince.. Yilarim belki bi gun.
Kıyamam size yaa Anneciğine nazmı yaparmış tatlıKizim uyu lutfen bir suru isim vaaaaarrryapilacakkkkk
Tamam iyi insanda zaten böyle bekletmezdi , ama olsun dostlar bazen sevdikleri için susarlar , duymazlar ve görmezler....Kötü biri değil de.. Değer verince işte özen bekliyorsun.
Aminn ALLAH razi olsun cumlemizkini INSALLAH canmKıyamam size yaa Anneciğine nazmı yaparmış tatlıbebiş Allah uzun hayırlı evladı eylesin size canım ıyı gecelerr
Canım sende bendensin susacağız onlarda susturduk sansınlar ne çıkar içimizden avaz avaz haykırıyoruzYine sinir etti.. Neyse bakalım, susuyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?