Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Biri baba parasıyla aldığı arabayla hava atar sevgilisi paragöz kayınvalideme yalakalık yapar
çok komikler ..

sensin biliyorum,yakında kokun çıkar,takipteyim

Yatağım siyah ama ben giysi dolabımı açık renk istiyorum.
Umarım güzel olur.

Odamın şeklini şemalini de çok merak ediyorum. ^.^

Telefon tüm gün yanında, iki dk acaba bir şey gelmiş midir, mesaj atmış mıdır diye düşünüp bakamıyor musun? Ya cidden çok yoğun bir işin olur anlarım da yok öyle bir şey. Ben mi garibim? İletişimde bu kadar küçük şeyler insanların gözünde çok büyüyor bence, bu tarz şeyleri önemli görüyorum. İlla önemsememek, boşvermek nezaketsizlik mi gerek. Normalde insanları önemserim ama hele ki daha çok değer verdiğin biri olunca daha bir dikkat ediyorum..
Ben zıtım heralde.

Eskiden senin gibiydim canım artık onları bende takmaz oldum napalım herkese ederi kadarını vermek lazımmış daha sakin bir hayat yaşıyorum boşvererek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazi seylerden iyice yilana kadar "ama dogrusu bu" diye diretiyorum maalesef..
Bir de deger verdigin biri olunca.. Benim bunu dusunmemle verdigim onem deger dogru orantili, istemiyorlarsa bunu deger vermemi de istemiyolar sayiliyor...
Diger insanlar bi nebze de cok deger verince.. Yilarim belki bi gun.

5 - 10 dk otur muhabbet et. Ne olacakti ki... Keske gitseydim. Keşke kirmasaydim. :/

Gel uykum gell bana dogru gel cekinme gell.

Durun beynimdeko dusunceler durunn bi rahat verin uyuyayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…