Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İstanbul'da bana huzur verecek misin Xxxyyy? Keske hayatimda olmama şansin olsaydi. Şuan etrafimdaki beni huzursuz eden tek şey sensin. Bunu bilseydin iyi olurdu. Ama sen kendini o kadar 'iyi' goruyorsun ki bunu anlaman imkansiz. İnsanlara o kadar bagimlisin ki, hayatini yasanmaz hale getirdin ellerinle Xxxyyy...

çekmecemde bir tane şeker var. yesem mi; yemesem mi diye yarım saattir git gel yapıyorum.

Kafasın kafasına taşla vurmak istiyorum

Aklimdan neler geciyor doğru soru aynı anda bisürü şey beynim yiruldu genc yasta içim çürümüş benim

Bikere kadının fitratina aykırı tek düşünmek bizki aynı anda bisürü şey düşünmek hatta aynı anda bisürü şey yapmak zorundayız degil miyiz yok yok hayat böyle kadiniz kadinsan çok dusunursun arkadaş o kadar

Bak simdi bi başlık okudum yazasimda yazasim geldi beee beni geyik topigine sutlayin cokk cokk anlaicam kafamda 40 tilki birininki birine degmiyor

Benim de canım sevişmek istiyor ama çaresi yok hahaahhhhah
Ağlanacak haline gülmek de böyle bir şey işte

Gönlümdekini biliyorsun. Hayırlısı olsun bir an önce...

Burada okuduğum konular beni çok etkiliyor,etkisinden kurtulamıyorum sanki ben yaşamışım gibi
Keşke uzak kalabilsem bu siteden...

bir daha ne zaman görüşücez sevgilimle acaba

Benim burç özelliklerine sahip bir kişiye hizmet etmek zor geliyor efenim :/ Hele bir şeyi söylendikten sonra yapmak.. İçimden gelmediyse robot gibi yaparım, anlaşılır yapmacıklığım. Şuan bu yüzden zorlanıyorum bu işte maalesef. Maalesef diyorum çünkü beklenileni veremiyorum tam olarak. Kendimi zorlamalıyım biraz sanırım. Pff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…