Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir parfüme o para verilir miiiii verilmez mi? Pişman mı olurum offff

Keşke başım ağırmıyor olsa keşke ama deli gibi her zaman başım ağrıyordu yıllardır yorulduuum

Kendimi rahat bıraktım mi bir daha hic toparlayamıyorum
Neden boyle onu da anlamıyorum
Hep bir koşuşturma içinde olmak rahatlatıyor beni,devamlı plan yapmak
Tüm gün evde otursam gece uyuyamiyorum
Evet bir değişigim

Aramızda hic bir diyalog geçmeyen birinin beni takmamasini neden bu kadar önemsiyorum anlamıyorum
Bağırasım geliyor arkasından ben senin parmağında oynadığın oyuncağın değilim diye
Evet yüzüme bakmıyorsun ve ben buna sinirleniyorum
Çünkü bıktım...senden de benim sana karşı takıntılı ruh halimden de yıldım
Kışları yüzüme bakmayıp yazları yanimdakilere bile farkettirecek kadar aptalca bakmandan nefret ediyorum
Hic bir şekilde sonu olmadığını bilsem de seni silemeyen ya da sildigini zannedip ilk gördüğünde unutan kendimden de nefret ediyorum
Sunu da bil belki ben kendi kendime gelin güvey oluyorum belki de doğru hissediyorum
Ama sen su dakika gelsen yanıma kovarım seni çünkü sadece ofkesin bende
O yüzden de boyle aptal davranıyorum
Ama yakında öfkem bile olmayacak,nötr olacağım sana karşı,yüzüne dahi bakmayacağım

Ne güzel şu Ezginin Günlüğü'nün Her Şey Yolunda şarkısı:
Uyandım ter içinde, dünya karanlık
Bir sinek başımda dönüp dönüp duruyor
Bir çocuk yüzü ekranda paramparça
Oh be dedim her şey yolunda

Abimi arayıp ağlayarak yalvararak gitme demeli miyim yoksa onun kararını mı beklemeliyim.. Ama bu kargaşada Şırnağa gitmesine sessiz kalamam

Disaridan bakildiginda cok zor durumda gibi gorunuyorum belki ama ben mutsuz degilim.. Mutlu da degilim ama idare ediyorum.. Allah yolumu acik etsin..

Anne olmak istemiyorum ve çocuk istemeyen bir eş için her gün dua ediyorum. Ümitliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…