Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Günümüzden hayli zaman önce, varlıktaki bir oda bir salon evdeki, salon diye adlandırılan beş metrekarede beyaz benekli kırmızı topumun gece sobadan bir metre bile uzaklaşamaması sonucu yumurta şeklini aldığı, tek meşgalemin de gitmesinden mütevellit yapılan bilumum yiyecekleri araba diye koltuğa sürmemem hususunda annemin ihtiyatlı davrandığı, benden yaşça büyük komşu çocuklarının dondurma niyetine kolanın tepesini tamamen çıkarıp buz haline getirip bana vermek istemeden ama göstererek, fütursuzca yaladıkları ve benim aynı teraneyi dondurucumuz olmaması sebebiyle vuku bulduramadığım, istediğim hiçbir şeyin alınamadığı, lakerdayı geç hamsiye tav olduğum, biri geldiği zaman havalara uçtuğum, doğada etanolün e'sinden bihaber bulunduğum o saf zamanları bilfiil özlüyorum.

Kucağıma alıp sevesim var seni ya :) çok sevimlisin :))

Onu özlemedim. Başka bir hayat istiyorum. Sımsıcak öpüşünü ve sarılışını.
Ama kim olacak bu kişi? Meraklıyım.

akşama dersim var hiç ders modunda değilim ama yapacak hiç bişe yokk...
keşke aylak aylak yürüsem(hiç yapamadım bunu ben nedense)kulagımda kulaklıkla..

Onu ne kadar da ozlemısım aslında.. Ne yapıyordur sımdı, kım bılır.

dobiş değilim de niye kendime göre pantolon bulamıyorum merak ediyorum bi de ayağımı vurmayacak babet neredesin yahu ara ara bıktım ses ver artık :)

cevap versem mi vermesem mi? sanki aradı da acaba bi sigara daha yaksam bu gün çok mu abarttım yoksa? yok o beni arayacak aksi taktirde aramıcam. köpeğimi gezdirmek iyi geldi. ama neden hep olumsuzluklar yaşıyorum. uzaklara gitmek istiyorum ama kaçtıklarımı da yanımda götürdükten sonra ne kıymeti var.. kafam bi milyon off ne kullanıyosun kızım sen diye bağırasım var kendimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :78:

benimde içimde bi eksiklik var.. hatta yaşanmamış ama aslında yaşanılsa çok güzel olacak şeylerin yaşanmadığından doğan pişmanlıklar birikmiş vaziyette...

Ben bir şeyi yanlış söylediğimde ya da yanlış bir şey yaptığımda insanlar niye b.kunda boncuk bulmuş gibi seviniyor ya

kaynanamın artık akıllı olgun bır kadın gıbı davranmasını ıstıyorum ve küçük bir çocuk olmak ıstıyorum :2:

Turkcell her ay bu HerYöne SMS'leriyle yiyor beni yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…