Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

beynim bomboş sanki hiç birşey düşünemiyorum şu an düşünmekte güçlük çekiyorum niye böyle oldu herşey...

Mevlam hakkımda, hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip eyle...

erkek arkadaşım arasın ve hadi gel dışarda bişeyler yapalım bi saate hazırlan gelip alayım seni desin ve aa o da ne meğer bana tektaş almış olsun

Bir basıma sigaram kahvem ile birlikte insan olmayan manzarası deniz olan bir tepeye çıkıp saatlerce orada kalmak istiyorum .... Hatta günlerce de olur ....

Karşımda yalan söyleyen, bunu bildiğim bir insana karşı içimden "ehehe nasıl da yalan söylüyor" deyip gülemiyorum, genelde huzursuz oluyorum, hala tam olmamışım ben sanırım biraz daha var. Hoş kolay kolay da yalanı konduramam insanlara, hem yalanı istemem hem yanılmayı.

Cok canm sıkiliyor beeyaa.. herkes denizde ben evde pineklemede.. sicaktan kavruldum evin icindeyken bile... bu sene bi denize girebileydim..... poffff

pazar günü çalışmaktan nefret ettikçe beni buluyor
Evimde,kocamın yanında olmak varken bu haksızlık

Yürüyen çam ormanı gibi kokmak isterseniz otacı 10 bitkiliyi alin üstüne cam terebentini dokun
Yanınıza yaklaşan amazonlardamıyim diye soruyo

Evet hala ödevleri yapmaya başlamadım aksama basket maçı var napcam bilmiyom
En iyisi gidem ben
Hayatım cohoş...

Bu kpss'nin her seyi beni ikilemde birakiyor. Zamaninda okulunu okumusum, uzerine formasyon almisim, onun da vizesini finalini vermisim. Eeeee neymis, tekrar sil bastan lise zamanina don yavrum, matematik cografya tarih hepsini bastan ezberle. Yetmez sonra formasyonu tekrar bastan calis. O da yetmez yds'ye gir bakalim surda. E bunun da yetecegini sandiysan yanildin bir de alan bilgisi sinavi icin bastan oturup calisacaksin ki iyice bikkinlik gelsin ve sinavi aslinda 'psikolojik sinavi' kazananlar kazansin.
Bununla da bitmezzzz
Sadece 25 tercih hakkina kontenjani zaten 1 er ogretmen olan okullari yaz, kim nereyi yazdi ne bileyim? Belki ben o sehirdeki şu okulu degil bu okulu yazmis olsaydim atanacaktim?
Ya da bosver tum bunlari
Git 6 gun daha az maasa calis.
Neden bizim ulkemiz bu sekilde?
Neden kimse tum bunlarin sacma oldugunu gormuyor?
Neden benim 3.90 gpa'im bir işe yaramiyor?
Hicbir sey yetmiyor...
Dahasi ders calismaya karar veriyorsun, hangi kitabi almaliyim, bin secenek var?
Neyi nasil yapmaliyim?
Dershaneye gitmek şart mi?

En kotusu de bdv'ye bu kaygilarinla ilgili konu açiyorsun ve taşiniyor.
Neden? Benim derdim de kpss olamaz mi?
Kadin deyince tek dert gorumce mi olmali?
O zaman kaynana gelin bolumu acilsin ve bdv de gercekten dertlerle ilgili olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…