Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu insanlara kendimi nasıl anlatabileceğim.
"Sandığınız kadar" değilim. Niye her şeyi abartıyorsunuz?
Ne "sandığınız kadar" mutsuz ne "sandığınız kadar" narin ne de vs. vs. ...
Hep fazla fazla düşünüyorsunuz.. Ve bazen cidden çok sinirleniyorum.
Tanımak zaman alıyor ki dışarıdan iki laf ettiğim bir insan -geniş düşünemiyorsa- hele hiç konuşmasın...
Bana göre her şey çok basit ve düz aslında ama nasıl sinirleniyorum böyle derken çıkarımlarım da bu oldu. Basit çünkü her şey sadece niyetle ilgili aslında.. İçimden geldiği gibi... Bir lafımın davranışımın altında üstünde bilmem neresinde kolay kolay bir şey de olmuyor.
Hemen etiket yapıştırmak yanlış.

Son düzenleme:
İçim bomboş.. Çünkü uyandim..Maymun gözünü açtı..

evet bu günde bakışıyoruz seninle sevgili tozlu mobilyam biliyorum dile gelsen bir ton laf edersin ama banada hak ver şimdi kışın ben değilmiyim seni her gün silen ne çabuk unuttun o hallerimi yazın haftada bir siliyorsam sebebi sıcaklardır şimdi beni suçlama

tamam anlıyorum çok çalışıyorsun ama ne bu dengesiz hareketler. senin moduna göre hareket etmekten cok sıkıldım.

senden nefret ediyorum migren nefretten öte duygular besliyorum sana karşı çık artık hayatımdan çık git sevilmiyorsun anla işte sevemedim seni olmuyor anlaşamıyoruz

Isine gelene oyle isine gelmeye boyle davranir senin gibiler..
Calis calis , samimiyetsiz sey seni !

Kimse bir değil, her olayın durumun insanlara etkisi farklı olabilir, bu da çok normal yoksa çeşitli karakterlerde olmazdık. İlla her şeyin altında farklı bir neden aramamak lazım.

Şu hayatta öyle saçmasapan şeylere bağlanıyoruz ki.yok işim yok mevkim yok benim evim benim arabam benim kocam benim arkadaşım...hep benim benim benim.Şu an kaçıp gitmek ordan oraya seferi misali dolaşmak istiyorum.

Ee ne ne oldu yıne olan bana oldu derken pışşıkk takmıyorum işte benim değerimi bilmeyenleri !!! Kendi değersizlikleri ile onları başbaşa buraktım ! Benim dileğiim Rabbim den benim ve dünyadaki müslüman kardeşlerimi ve çocuklarını Rabbim hidayete erdirsin onları tüm kötülüklerden korusun amin amin amin.

İnsanın geçmişte yaptığı hatalar ile olgunlaşması bir daha hataya mahal vermez ama o hata ile hesaplaşması ölüme değer belkide

bu iş hayatınında bu samimiyetsiz insanlarında bip bip yaa tamam bende süper bi model değilim ama ne zaman şurdan kurtulacağım allahımmm

şu taşınma işini oyuncak ettin oyuncak akşam yüzüne etmek istediğim küfürleri içimden sallıyorum sana şuan haberin olsun.

bi diyosun b.evler bi diosun şura bi diosun bura sonra diosun sadece fikir fikrine tüküreyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…