Bazı insanlar nasıl bir çok kişiyi hayatlarına alıp benzer şekilde sevip onlardan bahsederken benzer aşk cümleleri kullanabiliyor çözemiyorum.
Hangisi gerçek sevgi? Kendileri de çözebiliyor mu şüpheliyim.
Allah'ım.. Bazen çok yoruluyorum.
Bir insanda sadece bir insanda rahat olabilsem, ona güvenebilsem, her şey net, temiz, saf, masum olsa, korkmasam hiç.
AKLIMDAKİ TEK ŞEY seni seviyomuyum yoksa bunun adı sadece alışkanlıkmı ?
eğer alışkanlıksa: niye kıskanıyorum? niye ayrılık lafını aklıma getirince gögsüm sıkışıyor? niye hayaller kuruyorum?
niye olamayacağını bildiğim halde planlarımda sen varsın? niye aramız bozuk olsa bile sesini duymak istiyorum?
seviyosam eğer: niye sıkılıyorum senden? niye sürekli görmek istemiyorum? niye herşey artık ilk zamanlar gibi hoş görünmüyor gözüme? niye güvenemiyorum artık? niye yani??
ben buna nasıl karar vericem?
ne olmalı???
hem çocuk istiyosun hemde her haftasonu bizdesin yetmiyo kalmaya geliyosun sen gelemezsen oğlunu kızını yolluyosun biz yalnız kalamazsak nasıl çocuk yapıcaz acaba saygıdeğer kayınvalideciğim??? senin triplerinin stresi yüzünden vücudumun tüm dengeleri alt üst oldu . gelmeeee bu hafta gelmeeeeeeeeee
Paris batıgına dalıp, burun kısmına inmek ve yukarıda güneşten gelen ışık hüzmelerini takip etmek istiyorum...
Sırtüstü uzanmak hava kabarcıklarının büyüyerek yüzeye çıkışını izlemek ve kendimi dinlemek...
Ah ne varsa mavide var..
Gerçekten İstanbul'a yağmur yağacak mı?
Doğru tahmin yaptılar di mi?
Biraz serinlik biraz huzura huzur katan, aşığı olduğum yağmur gelecek mi buralara da? =(
Bit artık yaz! Senden nefret ediyorum!!!
şu an ilk defa buraya yazıyorum.belki de daha önce yazdım bilmiyorum.
ama sıkıntıdayım ya,şu düğün hazırlıkları bir bitse,üstelik hastayım...iş yapacak halim hiç yok ama kaynanayım,hasta olmamam lazım.en azından,hiç birşeyim yokmuş gibi rol yapmalıyım.