Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Artık geri donsen diyorum beni sarıp sarmalasan kollarinla nede çok özledim kokunu.

Sabrımın karşılığını almaya başlıyorum. Şükürler olsun

Marslı'yı okurken film için Mark karakterine en uygun kişi Matt Damon olur diye düşündükten sonra, gerçekten de Matt Damon'ın onu oynayacağını öğrenmek beni çok şaşırttı. =)
Bir an evvel çıksa da izlesemm.

sağlık ocağındaki aile hekimi olacak adam sen önce insan olmayı öğren!!
dua et işimiz aceleydi ve yapılması gerekiyordu yoksa sana bildirirdim haddini

Annem bana kaynanalık yapacak gibi geliyor, öyle sinyaller veriyor ama bakalım

Ya ne zaman gulucem ben ne zaman mutlu olucam niye butun sorunlar ust uste geliyor yoruldumm yaa ooffff ooooffff

Oluruna bırakmayı öğrensem,her şey daha kolay olacak. Ama inadına üzerine düşüyorum her şeyin.
Akıllanmam.

Bazı ebeveynler çocuklarını eleştirirken asil kendilerini eleştirdiklerinin farkına varamıyor. Çocukta sosyal fobi yap, cekingenlik ver sinir ver sevgisiz birak baski yap ogretme fazla koru şiddet goster vs vs sonra niye öylesin niye boylesin... Etkiniz büyük, bir görün. Tamam yaptınız bir şeyler oldu gecti hafif seyler icin olabilir denir ama bari sonrasını görün, anlayın. Bazıları direkt yasatarak öğretiyor ve çocuk kendini buyutuyor, sansliysa.

Nasıl olsa ayrılacağız neden çıkalım diye düşündüğüm halde yinede bir erkekle çıkmak istememin saçmalığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…