Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

dün ne güzel iyiydi hava bu gün niye ısındı diye geçiyor aklımdan
40 derece hava durumumu olur Allah aşkına

Nedir bu 19 20 yaşlarındaki evlenme merakı anlamış değilim..
daha hızlı daha hızlı kimse durmasın..

uzun zaman oldu demlenmeyeli..

mutfaktan körü kokusu üst kata kadar geldi. ama yemeyeceğim tabi ki. sıkılaşmak bir yana artık kilo da vermem lazım. 45 dakikalık aletli sporumu çöpe atamam. aklımı çelemezsin!

Insanlar ne kadar kolay bi baskasina terbiyesiz deme luksune sahip saniyor kendini...
Sebepsiz bi baskasina terbiyesiz diyen zaten terbiyesizdir diye geciyor aklimdam

10 senelik kankam "sen yay değil miydin ya? aynı ayda doğduk ben seni de yay sanıyordum" dedi. Anladım ki kendime çok doğru arkadaşlar seçmişim
Hiç anlamıyorum burç işlerinden ya. Biraz öğrenmek lazım aslında dönen geyiklere falan yabancı kalıyorum sonra

Çok yanlız olduğum geçiyo aklımdan ve mutlu olmama rağmen bi yanım in buruk oldugu

sabahtan beri gözlük derecem artmış göremiyorum diye kendimi yemekle meşguldum. gözlüğüm gözümde değilmiş ya la

Fanatik insanlar bir şeyleri gönlünce rahatça sevebilmek isteyen kişiler sanırım.

Yaptığı yanlışı yüzüne yüzüne vurcan bazılarının.. Sustukça utanacakları yerde yüzsüzleşiyorlar.
Seni de aciz sanıyorlar ya buna deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…