• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yarın 24 temmuz
Rahmetli kardeşimin doğum günü ve ben bebeğimi kaybettiğim için sabah kürtaj olacağım üstelik kan pıhtılaşmam varmış bebek sahibi olmamız zorlaştı

Ne deyim

Imtihanlarım bitmemiş.. :KK61:

Ca
Yarın 24 temmuz
Rahmetli kardeşimin doğum günü ve ben bebeğimi kaybettiğim için sabah kürtaj olacağım üstelik kan pıhtılaşmam varmış bebek sahibi olmamız zorlaştı

Ne deyim

Imtihanlarım bitmemiş.. :KK61:
Canimm çok üzüldüm çok geçmiş olsun o günah siz gitti cennete böyle dusun

Ulan bu mulakat da kotu gecerse, o adami gidip bogabilirim ellerimle.

insanları kekliyorum sanıyorsunuz ya, gerçekler su yüzüne çıkıveriyor.

Bir derdim var bölümündeki konu başlıklarına gözüm takılınca dahi midem bulanıyor.
Ne iğrençlikler var be. Iııııyyyyykkkkk ööğğkkkk ... Bir süre hiç bakmamak lazım.

Temizlik takıntısı belirtileri gösteriyor gibiyim, elimle ilgili daha çok.
Hele şu banyo yeri silme olayından sonra..

Asla mutlu olamayacağım biliyorum :KK43: :KK43: :KK43: neyse sağlık olsun da hayat geçer bi şekilde...

şuan canım. aşkım .kızımın babası acaba sabah sağ salim evine gelirmi yoksa acımasızca yolu kesilip gelemez mi diye düşünceler geçiyor :KK43::KK43:

Hem bir sürü belirsizliğin varlığı hem de şu iç karartıcı haberler birleşip kafamda yıkıcı bir etki yaratıyor.
Umutsuzluğu her hücremde hissettiriyor böyle dış etkenler.
Kendi içime döndüğümde ise bir ışığın beni canlandırdığını görüyorum.
Dayanma gücü veriyor bu. ^.^

Kafamda cevapsiz sorular var. Bunu cevabini insallah zamann vericek...

Burayi seviyorum ya ulkede yer yerinden oynuyo bes dakika sonra yanibasimizda isidli pkkli canli bomba patlasa NEDEN demeyiz biz burda evlilik kurtarmaya falan calisiyoruz oh sefamiz olsun iyi yapiyoruz savas ucagimiz mi var dusmana ates mi acalim napalim yani

Back
X