• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok keyifsiz..Tatsızım...Yaz da geçirmedi içimdekı karanlıgı..
Herşey ters devam etmek zorunda mı..
Delırmemek ıcın ılaca mı baslamalıyım..
Oyle akısa bıraktım kı oyle dısardan ızler gıbı yasıyorum hayatımı..
Son yasadıgım ,cok sevdıgım bırının ölumuyle ;hayat anlamını yıtırdı..
Herşey ne kadar bomboş gelıyor...
Icımden cabalamak da gelmıyor...
Oylece bakıyorum boş boş...

Açım aç.:KK72:
Kıkırdağımı deldirdim bir de, çok acıyor üstüne yatamıyorum, kaldım dümdüz. o_O
Regliyim oruç tutamıyorum. :KK23:
Kalksam sahur yapıyorum gibi olacak. :stop:
Çok açım ama 1 gram kalori istemiyorum. Uyuyorum ben en iyisi. :KK25:

Bu arada Allah hepimizin ailesini ve bizleri korusun. Babam çok şükür iyileşiyor.. :KK60: Allah ailesini kaybeden herkese sabır versin, hepsinin mekanı cennet olsun. :cry:

Iyi geceler KK. :KK37:

Kafamı kesip atıp kurtulmak istiyorum bu baş ağrısından. :)

Bugün benden mutlusu yok:KK28: Akşam işten çıkıp hazırlanıp yola koyuluyoruz ve ver elini Antalya:KK36:
Çantalar da hazır değil,inş. kızımın eşyalarını tam alırım da unutmam

akşama zebra perdeyi nasıl yıkıycam uf çok ugraştırır yıne lanet

bayram cabuk bıtsın...neddense bı sevemedım su bayramları.....helede bu bayramm napcam ben yepyenı bı ortam nasıl alıscam...of allahım yaa...nasıl bı ınsan oldum ben bole..huysuz mutsuz...dugune zaman azaldıkca huysuzluklarım cogalıyor..evlenmek ısteyen ben...sımdı evlenmekten korkuyorum..nasıl bı ev hanımı olcam..esımı cekıp cevırcem..aılesıyle ıletısımı dogru duzgun kurucam..kıme nasıl yaklasıcam..yenı bı aıle kulturu mecbur ben onlara uyucam..off offf..benım hıc boyle dertlerım yoktu..sadece kendıme gore es bulamadım dıye yakınırken..sımdı halıme bak...bıde ustune kocamöan bı borca gırdık..allah yardım eder ınsallah...ev desencok yakın...benden uzak olsunlar yaa...kımse ılısmesın bana...ne kadar az ıletısım o kaddar ıyı aıle bagı olsun..offf korkuyorum hemde coooook korkuyorum.....allahım yardım eyle bana nolur altından kalkamıycagım bıseyle karsılastırma..

Venüs retrosu erken etkilemeye başladı sanırım.

tatıl ıstıyorummmmm...dugunum olucak bu sene dıye masraf olmasın dıye bu sene evde gecıcek...offf denız gunes kum...nasıl ıhtıyacım var anlatamammm

Of ya bi otele gtsek bizde tatil yapsak .. Şu arabalar satılsa borçlar ödense rahat etsek azcık da biz de tatil yapsak ..
Kilo versem tatil yapsam .. Facede nereye baksam herkes tatilde of of

Nasıl bir empati yapıyorum bilmiyorum ama, birilerinin yaşamadan bilemem tabi dediği şeyleri ben yaşamış gibi konuşabiliyorum bazen..
Güzel bir tasvirle, aldığım enerji duygu yoğunluğuyla ya da anlık bir ruh haliyle o duyguları yaşamış kadar olabiliyorum.
An geliyor, bu seferde odunsulaşıyorum:KK51:

İleride evlenince şu banyo temizliğinin en el değmeden olanından çözüm bulmam lazım.:KK53:
Ellerimin temizliğinden emin olamıyorum, rahat edemiyorum bir türlü.

Deep web dedikleri olay ne iğrençliklerle doluymuş meğer. =(
Bilmediğim ama tahmin ettiğim çok kötü ve karanlık bir dünyanın temsili gibi.
Nice canavar varmış insan kılığında.
Girersem çoğu insan gibi benim de psikolojim bozulur biliyorum.
O yüzden uzak duracağım. Yazılanları okumak yetti de arttı. =(
Düşünmek istemiyorum.

Back
X