Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sitede abartılı hassasiyetlerden, duyar kasmaktan gına geldi.

Akşama ne yiyeceğiz acaba,gideceğimiz yerin yemekleri güzel mi,acıktım
Şuan aklımdan yemekten başka bir şey geçmiyor valla,Allahım sen günah yazma...

şeytan diyor ki çarp kapıyı çık. çalışmak istemiyorum. patronumun saçma sapan isteklerinden bıktım.

Ya pişman olursam her insan bi şansı daha hak eder derler ama ya sonunda yine üzülen ben olursam artık üzülmek istemîyorum cünkü caninin acimasi üzülmen kimsenin umrunda olmuyor.

Aşk istiyorum ben ya. Çok istiyorum.
Hiç bu kadar istemedim daha önce. =(
Neden artık bu kadar istiyorum?
Çünkü Maslow ne diyor? Kendini güvene aldıktan sonra insanlar sevgi ve ait olma ihtiyacı duyar diyor.
İşte sebep bu olmalı. =( hayatını oturtan insan karşı cinsle bir bağ arayışına giriyor. Üniversite zamanları ve iş telaşları zamanında böyle miydim oysa? Dünya umrumda değildi. Cidden bunca zaman takılırım geçerim, bağlanmak yok diyerek yaşadığım ilişkilerden farklı bir beraberliğe özlem duyuyorum.
Bu günlerde hiç olmadığım kadar normalim yani. Hayırlısı olsun.

Ah heyecanım ah telaşım.. Saçmalatıyor beni

o demir tatlısını yemeyecektim. rejimi mahvettim. hoş,buda ödül gecesi olsun.

sevgiliyken her şey mükemmelken neden şimdi bu durumdayım evliyim ama mutsuzum diyorum. farklı ihtimaller beynımi kemiriyor mutluluğu ysşsm prensibim yaparken doğru mu davrandım çok mu safım bilmıyorum .hak ettiklerimi istiyorum

Forumun bu köşesi sanki mum ışığında Müzeyyen Senar eşliğinde şarap içmek gibi...

İçki dostunuz değildir, bazı insanlar dışında. Ramazan'da içki içenler kahrolsun. Notlarım bitti.

Bu saatte kıymalı börek ya da pide kokuyor.
Allah'ım çok açım. Yemeyeceğim!!!!

Yarın 7'de kalkacak hatunum buralarda uyumak yerine kıymalı börek mi pide mi diye kendi kendime kapışıyorum. Deliyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…