• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Uyumaya gidiyom ben, whatsapptan profiline bakayım baysakal ne yapmış ne yazmış durumlarına hoy boyun posuna gurban ama sinirliyim sana çok bitti diye neyse neyse alırsın inşallah göynümü:KK8: Agucuk bugucuk hanimişş kabasakalll:cool:

Hakkında öyle arada kalıyorum ki.. Ortadayım...

Ben ne zaman ayakları yere sağlam basan, kendinden emin, öz güven sahibi bir kadın olacağım? Hâlâ zayıf bir kız çocuğundan öteye gidemedim.
Kahretsin.

Şu sigarayı bir bıraksam.aama tatilden sonra .sahi tatile çıkabilecekmiyim.ayy ne giycem oralarda .alışverişe gitmem lazım.bi elbise görmüştüm.aha davulcu geçiyo .çocuk uyandı.

Aklımdan ne geçmiyor ki.. Bütün hayatım, yaklaşan düğün tarihi, evlilikten deli gibi korkuyor olmak ...

İnsnlrin yuzsuzlugu, herseyi yapipta sonra sutten cikma ak kasik gbi ortalikda boy gostermeleri, yapmayin bnu ya yuzunuzu gordukce tukuresim geliyor, ve size bu i!timaslari gosterenlerede ayrca bir hayretle bkyrum yazik!

Yarin bir gun krsima cikma cunku artiksusmuycm

Of be ne dertliymisim bi cagra olsada icsem :KK70::KK14:

Olum bak ben gene uyuyamadım saat 4buçuk oldu :KK11: Neyse balkonda bir sigara içip yatayım artık:KK14: Bide,sevgilim keşke ailevi sorunlarına bu kadar üzülmese... 1 gün erken döndüğüm için çok pişmanım,resmen yalnız bıraktım :KK61:

Huzur ve doya doya yasamak istedigim bir ask(ki bu ask suanki iliskimin esas oglaniyla olsn aramz duzelsin istiorm),iş anlaminda herseyin rayina oturmasini ve su yaşliymisim gibi eve kapanma istegimin son bulmasini ve yeniden hayata neşeli bakan o kiza donmeyi istiyorum...boyle basliga cok sey yazilir :)

Canım yavrum benim seni çook ama çook seviyorum. Geleceğim umudum sevincim herşeyimsin benim..:KK46::KK46:

Çalışasım yok bugün,hemen akşam olsa:KK42:

bu kadar ah almam iyi değil :( ondan iki yakam bir araya gelmiyor :(

Ben ozurde diledim. Sen buyukluk gosterip affetmeyeceksen benim yapabilecek bir seyim yok artik. Sen kadar bende kirildim. Keske bunu anlayabilseydin.

Back
X