Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uyumaya gidiyom ben, whatsapptan profiline bakayım baysakal ne yapmış ne yazmış durumlarına hoy boyun posuna gurban ama sinirliyim sana çok bitti diye neyse neyse alırsın inşallah göynümü Agucuk bugucuk hanimişş kabasakalll
İnsnlrin yuzsuzlugu, herseyi yapipta sonra sutten cikma ak kasik gbi ortalikda boy gostermeleri, yapmayin bnu ya yuzunuzu gordukce tukuresim geliyor, ve size bu i!timaslari gosterenlerede ayrca bir hayretle bkyrum yazik!
Olum bak ben gene uyuyamadım saat 4buçuk oldu Neyse balkonda bir sigara içip yatayım artık Bide,sevgilim keşke ailevi sorunlarına bu kadar üzülmese... 1 gün erken döndüğüm için çok pişmanım,resmen yalnız bıraktım
Huzur ve doya doya yasamak istedigim bir ask(ki bu ask suanki iliskimin esas oglaniyla olsn aramz duzelsin istiorm),iş anlaminda herseyin rayina oturmasini ve su yaşliymisim gibi eve kapanma istegimin son bulmasini ve yeniden hayata neşeli bakan o kiza donmeyi istiyorum...boyle basliga cok sey yazilir :)