Şuan 3yillik eski sevgilimin bana hitafen yazdığı whatsappp durumlarından snra, değerimi nisanlandiktan sonrami anladı ikimize mi yoksa kendine mi yazık etti.o bu değilde ben hala neden onun whatsapp durumlarını hala takip ediyorm.gizli gizli baktığım twitter hasabinda nişanlandığımi öğrendiği gun humeyranin kördüğüm şarkısını paylaşılmasını neden üzerme aliniyrm.yada neden hala o her paylaşım yapınca mideme kramp grio ?her aklıma gelişinde neden orucumu bozup bi sigara icesim geliyor.en kötüsü nisanlimi çok sevdgmi düşündüğüm anda bir whatsappp durumu nasıl beni böyle darma duman ediyor? Bunları düşünüyorum dostlar...
Tatile çıkanlar neden oldukları gibi değilde olmadıkları gibi darvanırlar ?
Sanırsın adam milli kütüphanede çalışıyor 2 günlük tatile kütüphaneyi getirmiş.
Dün sabah Taht Oyunları(850 sayfa) okurken, bu sabah plaja Kubbenin Altında(1000 sayfa) ile geliyorsun.
Ben hala kendimi sucluyorum, sen nasil da mutlusun... Nasil da yoluna devam ediyorsun... Tam benim olmani istedigim gibi hem de, bana kismet degilmis, degilmissin.
Kalbim agriyor, bu aciyla yasamanin yolunu istemiyorum ben, bu acidan kurtulmak istiyorum.
Sorunsuz bir hayat var mıdır?
Sorunları veren ve dilerse ortadan kaldırabilen Rabbim..... Şu an sabırsızım!
Çok imtihanım var. Kafamdaki ve yüzümdeki iltihabı akan egzamalardan ve vücudumdaki tüm kistlerden kurtulmak, şifa bulmak istiyorum. Rabbim bununla bırak!
hayatımda hep birşeyler eksik ilerlemek zorunda galiba..
iş tamamsa aşk sıkıntı,aşk tamamsa iş sıkıntı..
bu arada kimseyi aldatmış ya da kandırmış saymıyorum kendimi.Senin bana aylar önce ödemeden gereken bir borcun vardı,onu ödedin sadece..bir daha görüşür müyüm seninle?keyfim bilir..
Neden yarin is var ki? İs olmasa ramazan cok guzel. Yarin butun gun uykudan gozlerimi acamicam. Zaten bu aralar ise gitmek istemiyorum. Orucluyken hic istemiyorum. İsi biraksam mi ya