• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah aşkına yardım edin çok çare sizin bi akıl verin kendimi öldürmek fikrini aklımdan atamiyrm

Çekip gitsem, ardımdan kayıp ilanı verseler, kimsenin beni tanımadığı bi yerde başka bi isimle güzel bi başlangıç mı yapsam... :( ama nerdeee? ? ?

Konu niye en popüler kısma taşındı ki, sitenin kalabalığından buraya sığınıyordum. Rahat rahat içimi, mutsuzluğumu döküyordum. Bu da bitti.

Konu niye en popüler kısma taşındı ki, sitenin kalabalığından buraya sığınıyordum. Rahat rahat içimi, mutsuzluğumu döküyordum. Bu da bitti.

en istemeyeceğin şeyi yaptım sanırım şu an:KK70:
elimden kaçtı
ama ben de böyle düşünmüştüm görünce:KK12:

en istemeyeceğin şeyi yaptım sanırım şu an:KK70:
elimden kaçtı
ama ben de böyle düşünmüştüm görünce:KK12:

eheh, cidden öyle ama ya, bu ve farzet ki... konusunda "biz bizelik" bir durum vardı. Şimdi sanki artık buradan paylaştığım şeyler daha publik olacak gibi. Saçma belki ama öyle hissediyor insan.

Off off ... Sonra aff aff... Hayat kolay ama biz zorlaştırıyoruz... (Ha birde sokaktan geçen davulcu var :))

Sevdiğim askerde artık gelsin ve bitsin bu hasret yuzuklerimiz takılsin eşim olsun ve çok çok çok mutlu olalım istiyorum... Ayrıca sağlığıma kavuşmak istiyorum hastalık vs. bitsin istiyorum...

şimdiden kış gelecek diye bunalıma girdim yaz seni seviyorum

annem-babam , eski odam,esyalarim, cocuklugum aklimda.... gozumu kapasam acinca cocukluguma donsem.... sadece 1 gun !!!!

Back
X