Siyaset kısmındaki ilkokul seviyesindeki "siyasi analizler" den cidden gına geldi. Höf.
Bilindik ana akım medyadan ve okulda öğretilen tarih bilgileriyle yazmak, herhangi bir alternatif okuma yapmamak...
Arada burdan kepsler alınıp alay konusu haline getirilincediğer mecralarda, sinirleniyordum, ama yapılmayacak gibi de değil.
Bahar ayı çok güzel. Ve bu ay gebelik testinde ikinci çizgiyi görmek hayal ettiğim şekilde bir hayat yaşamak istiyorummmmm... bu günlerde hep bunu düşünüyorum.
Keşke bu kadar kolay canım yanmasa, hassas, kırılgan olamasam..
Herhangi bir iyi gördüğüm insan bile nasıl canımı yakıyor.
Yanlış anlaşılmak canımı yakıyor. Telaşa düşüyorum direkt.
Ağlamaklı oluyorum...
Bu kadar hesapsız davranırken niye peki? Sonra kuran ben oluyorum, e bu nedir şimdi, kurmak değil mi?
Durduk yere, kötü bir niyetin yokken tavır yemek...
Yarın finalim var ama ben oturup Selo beyi izledim, arkadaşlar n'apabilirim, ilk defa geleceğe umutla bakmamı sağlayan bir lider görüyorum söylemleriyle.
Gemiler batsa bile bize dokunmasın
Taşlar atılsa bile aşkım dalgalansın
Sevgini çiçekler gibi büyüt dediler
Bazen bilmeden kurutsa da gülünü
Sen unut kendini sen avut dediler
Araya hayat girmeden alır gönlünü
Çoktan
Sen bende açan güllerin toprağısın
Hem bitiş nedenim hem başlangıcımsın
Geçmiş yazlar gelecek baharımın anlamısın
Ağır ol da molla desinler,
Çaktırmadan yazmalarını sevsinler,
Usul usul yol alsan iyi edersin,
Tersim kötüdür, denk gelirsen bitersin,
Bana anlı şanlı hatun kişi derler,
Anladım ben seni ama yemezler.
Bugün hain bi saldırıda şehit verdiğimiz Dr KAMİL FURTUN nur içinde yat.
Sahip çıkamadık doktorumuza...
Doktorumuza dokunmayın artık ((
Daha kaç doktorumuzu şehit vereceğiz
SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIRRRRRR
Allah'ım sen sabır ver çok sıkıldım artık.
Patlıcam..
Neden bu yanlış anlama isteğiniz?
Çok yoruldum yemin ediyorum çok yoruldum..
Tüm kalbinle iyi niyetinle davranırken böyle olması kalbi çok yoruyor, kırıyor, üzüyor, sıkıyor.
İsteğim dışında mimlenmişim işte.
Allah'ım ben patlamadan sen dur de bu duruma lütfen yardım et.
Her sözümün lafımın davranışımın yanlış anlaşılmasından korkarak kasarak yaşamak beni ben yapmaz.
Onu düşün bunu düşün yapamıyorum devamlı, her lafımı davranışımı ne anlarlar acaba diye düşünüp duramıyorum.
Ve ben normal şartlarda bu şekilde canımın sıkıldığı kişilerden ortamlardan kaçarım..
Ama iş yerinde olmuyor... İçime kapanasım, köşeme çekilesim var ama oda daha çok canımı sıkacağa benziyor.