Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok az kaldı hayallere...
Dünyanın en zor mesleklerinden biri için mücadele ettiğimi biliyorum, ama istiyorum işte...
Çocukluk hayalim, şimdi bi fırsat geçti elime ve bunu değerlendirmek istiyorum.
Allah'ım sen utandırma...
Bekliyorum... İyi şeyler olacak inanıyorum.

Siyaset kısmında yazılanları görünce tüylerim diken diken oluyor, medyaya bu kadar güvenip gerçekleri göz ardı edip ona göre yorumlarda bulunmak. Gezi ile beraber bu yıkıldı saandım ama değil... Nasıl bir üsten bakış açısı, nasıl bir üst kimlik kibri... Aman yarabbi.

koskoca bankada calısıyorsun Allahın beyınsızı , bıyerı aradgında ınsan nereden aradgını ısmını soylemezmı eksık akıllı!!!

butun gunum farmvılle oynayarak ve kk da takılarak gectı yınede dusunmeden edemedım

Türk kahvesi, ders, masa başında beyin patlatmak. ;,((
Güzel günler göreceğime inanmak arzusundayım.

Banlanmaya hazırım. şu mapusu ne kadar erken başlatırsak o kadar çabuk bitiririm.

Hadi Mune :)
Ben uyurken başlat banımı. Zaman öyle geçsin biraz, sonraki 2 gün 12'şer saatlik vardiyalar, uykular derken zaten kk'ya giremicem. Evet, banlanmak için mükemmel bir zamanlama.

Dayanamadım. Kendimi kib'ledim. Ne zahmetsiz üyeyim Allahım. Kendimi adalete teslim ediyorum. :)

Sabah sabah bu videoyu izleyip, çocuk doğurma isteğiyle doldum. Sadece çocuk yapmak için kullanıp bir kenara atabileceğim erkek aday arayışına giriyorum artık asdfghjk.

Şuan onun sağ omzuna yaslanmak istiyorum. Ona seni seviyorum ama bunu bir türlü sana söyleyemiyorum demek istiyorum. Arkadaşlığımızı kaybederim diye korkuyorum.

Yarina internet paketiim umarim bitmezde kk tekrar girebilirim

Yarına çoğu dosyayı düzenlemeliyim, hayırlısıyla halledip huzur bulmalıyım. Rabbim yardım et.
Yarın çok yoğunum, pof!
Bir de bahar şenliği var, ertesi günü sınav var...
Maşallah.

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Site içerisinde sevdiğim kişilerin siyaset bölümünde örtük ırkçılık sergilediklerini görünce, ciddi anlamda hayal kırıklığına uğruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…