Bebek İkinci El Stylo Grand Anne - Bebek SırtÇantası - Füme

kuzusunun_anasi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
99
90
298

Stylo Grand Anne - Bebek Sırt Çantası - Füme

Anne-Bebek sırt çantası satılıktır. Evden çıkamadığım için hiç kullanılmadı. Piyasada 100 TL ve üzeri satılıyor. Ben yeni olduğu halde kullanamadığım için 50 TLye vereceğim.

* Ön Bölümde Fermuarlı Göz
* Ön Bölümünde Komple Fermuarlı Malzeme Gözü
* İç Kısmında Malzemeleri Yerleştirmek İçin Farklı Farklı Gözler
* Çantanın Rahat Açılmasını Saglayan Fermuar Dikim Yapısı
* Çantanın Arka Bölümünde Pedli Göz
* Çantanın Ön Alt Bölümünde Biberonlar İçin Soguk Sıcak Thermo Özellikli Bölüm 4 Saat Sıcak-Soguk Hava Şartlarına Göre Degişebilir.
* Sag Kısımındaki Gözden 72,li Islak Mendilinizi Yerleştirerek Çantanızı Açamadan Kolayca Ulaşabilirsiniz.
* Sol Kısımda Biberon Yerleştirmek İçin File Cep
* Antialerjik Fitelatsız Kumaş
* Sıvı Ve Su Geçirmez
* 1 Adet Alt Açma Pedi
* Silinebilir Ve Elde Yıkanabilir.
* Ebatlar:
* Yükseklik: 45 cm
* Genişlik: 36 cm
* Derinlik: 15 cm

Son düzenleme:
çok düzgün ve iyi kalpli biri kesinlikle güvenilir ben tanıdığıma çok memnun oldum umarım güzel satışlarınız olur kar amaçlı satış yapmayan nadir insanlardan

çok düzgün ve iyi kalpli biri kesinlikle güvenilir ben tanıdığıma çok memnun oldum umarım güzel satışlarınız olur kar amaçlı satış yapmayan nadir insanlardan

Teşekkür ederim canım çok sağol. Ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum. Doğumunun çok güzel geçtiğini hayırlı haberlerini almak için bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…