stuttgart yöresinde oturanlar selam

Selam Arkadaslar....

Bende Böblingen, ama simdi evlendikten sonra Stuttgart-Weilimdorfa tasindim. Ama Sindelfingende calisiyorum.

bayagi bi vakit olmus buraya kimse ugramamis...bende soracaktim stugartta veya yakinlarinda türk kütüphanesi varmi diye:44:

bayagi bi vakit olmus buraya kimse ugramamis...bende soracaktim stugartta veya yakinlarinda türk kütüphanesi varmi diye:44:
slm ben tübingendenim. bu cevrede dükkan tam olarak yok kermesler olunca oluyor yada ben frankfurt kitab evinden siparis ediyorum kapida ödüyorum. sen tam olarak hangi kitaba bakmistin??? ben yardimci olurum belki.

Bende stuttgart dan kizlar...
Bi kac günden beri benden nereden türkce kitap ala bilirim diye bakiyorum, sirin kitap evi diye bi kitapci varmis, bakalim hafta sonu zamanim olursa bakmayi düsünüyorum, yada olmadi türk kitap evinden siparis vercem.

selamlar konuyu ben actim ama ugrayamadim böblingendeyim devrimc 66 bazen alman kütüphanelerinde türkce kiatp oluyor ama sayisi az güncelleri türkiyeden getiriyorum dil durumunuz nasil ben yeni yerlestim sayilir almanyaya malesef ithal gelinlerdenim ve cok mutsuzum burda yasamaktan

Bende Sindelfingende calisiyorum :KK66: suanda böblingenden ev bakiyoruz..
neden mutsuzsun? Böblingende/Sindelfingende cok türkler var.

beni anlasa anlasa yurtdisinda oturan bayanlar anlar dedim ve forumda büyük caba sonunda buldum burayi :))
herkese slm ve sevgiler ..bende nordheimde oturuyorunm kislar :)

X