- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarnolmuş yazılanlara böyle neyse baya stres atmış bulundum.kendimi suçlu hissediyorum.kesinlikle herkesten özür diliyorum yazdıklarım için...zaten bu konuyada kimse katılmaz artık.devam etmek istermisin.
STRES ATMA LİSTESİ
birgül38..........................15 nisan
giznur............................15 nisan
zynp.ZEYNEP................18 nisan
Balsurat.........................22 nisan
kibela.............................25 nisan
Bedef.............................26 nisan
mehay.............................7 MAYIS
Elif26...............................7 MAYIS
istiridyeyim_incimsin........9 MAYIS
dıptısdıptıs......................13 MAYIS
evet arkadaşlar kimler adet olmuştu yada beklemede olanlarhemen ekliyim
bu arada birgülcüm senden de özür diliyorum ama şunuda söylemek istiyorum ben dahil biraz daha dikkat edelim olurmua.s.
canim benim bende özür dilerim ama ortada hic bisey yoktu ama olsun en iyisi unutmak uzamasinin hic geregi yok dünü yasanmamis bilelim yeter ben hala adet olmadim beklemediyim hepimizin hakkinda hayirlis olsun arkadaslar
teşekkür ederim canım gerçekten.gerçekten sadece kendim için yazmamıştım.ben kimseye kızgınlıklada yazmamıştım.neyse bende kapattım konuyu.canım sen kan testi yaptırmışmıydın senin günün 3 gün felan geçmiş oluyo.du hemen listeyi tazeleyelim...
Evet Canim Geç Yumurtlamadn Kese Gözükmüyo Inşallah Ilk Stressiz Hamişimizi çikaririz Burdan Paşa Paşa
kizlar ben bugün sabah doktora gittim adet hala olmadim ve doktor bakti hic bisey göremedi belki gec yumurtalama olabilir dedi ama simdi okadar rahatimki bakti herseim cok iyiydi hic bir sorun yok dedi yani bekleyeip görecegiz bu arada ben de eve az önce geldim teyzelerime gittim cok güzel bi gün gecirdim artik stress yok bugün hic bir problemimin olmadigini duyunca rahatladim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun arkadaslar:))
kızlar nerdesiniz .
benim bi muhabbet kuşum var erkek ismi fıstık çok tatlı ya anlatamam .onu kuşçuya bebiş yapması için versemmi zavallım hep boşa kurşun atıo.yerimseniben baba olsun kız demi. a.s ama tavsiye ederim evde bi hayvanın olması bütün negatif elektiriği alıo. fıstık benim hep dudaklarımı öpüyo. tabi eşim hemen kıskançlık yapıyo. neymiş erkekmiş.