Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar, inanamıyorum.bu sorun sadece bende var sanıyordum. ben de yengecim maalesef ve bu sorunu yıllardır yaşıyorum. hatta bi erkekle buluşamıyordum kusucam diye.erkelerin çıkma tekliflerini geri çevirirdim buluştuğumda kusarım diye. senelerce erkek arkdaşım olmadı. psikitatriye gittim. ve otonomik hiperaktivite, bi anlamda mizaç bozukluğu teşhisi koydu. ilaç verdi. iyileştim. şimdi düğün hazırlığım var 3 hafta sonra ve benim de şimdiden midem rahatsızlanmaya başladı. haftaya psikiaytrime tekrar gidicem ve aynı ilacı vermesini istiycem. yoksa nikah salonuna girdikten sonra salonda o kadar konuk arasında kusmak ne kötü bir anı olur düşünsenize.. eğer tedavi olmak isteyen olursa doktorumun adını verebilirim özelden. gazetelerde yazısı çıkıyor.iyi bir doktor.
canım sorayım dedim..bendede war aynı problem..hangi doktora gittin acaba hangi ilaCI VERDİ..yani ilac bi anda bulantılarınımı kesti.cok soru sordum kusura bakma ama yardıma ihtiyacm var..şmdiden tşka.s.
özelden döndüm size.
tşk.