• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresssss bebek istiyorum

Yasoyasiiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
58
46
38
35
Kizlar bebek istiyoruz ama ben cok sabirsizim. Onceden hormonlarima baktirdim hersey yolundaydi progesteron degerim cok iyiydi.denemeye basladik oldumu olacakmi stresinden progesteronum yuksek olmasi gereken gunlerde yerlerde geziyo hatta normal degerden de dusuk cikti .doktor dedi ki sen syresten hormonlarini bozuyosun bi sikinti yok aslinda.ama ben deneyince tribe giriyorum ya varsa ya olduysa yatiyorum kalkiyorum aklimda o .surekli test yaptiriyorum:deli:.buda hormonlarimi degistiriyo.su dusunmeme isini nasil yapacam aklimdan atamiyorum. akisina biraksam olacak ama olmuyo surekli aklimda.bu stresten nasil kurtulacam:duduk:

Bebek için ilişkiye girdiğini düşünme mesela :) Bunu unutmak için de evimizde sevdiğiniz köşeyi güzelce süsleyip şık ortam yaratıp bebek için olduğunu Unutarak farklı dusuncelerle deneyebilirsin canım.

Denemeye calisicam saolun kizlar desteginiz icin.esimin calisma duzenide bi garip nobetli calisiyo malum gunlerde iki arada bi derede denemek zorunda kaliyoruz.(ovulasyon gunlerini bos gecmemek icin)ozamanda direk aklim bebek olmusmudura gidiyo:dua::silah::mad:

Dert etme dua et canım :KK15: Eşin eğer yorgun bitkin geliyorsa eve aktardan kudret narı alabilirsiniz. Her gün 1 tatlı kasigi aç karnına yiyebilir. Sorun olduğu için demiyorum yanlış anlama her derde deva en azından zinde tutar,şifalı birşey çünkü .Hoppa

Yok canim niye yanlis anliyim aynende oyle ya iste ya evde ve yorgun vay bizim halimize hayirlisi zaten bol bol dua ediyorum bakalim insallah hayirli zamanda hayirli evlat versin rabbim.dedigini degerlendiricem:oops:

Back