- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
-
Bence sizinki stres kaynaklı bir durum.Merhaba bayanlar 2 buçuk senelik evliyim. Tüm tedavi yöntemlerini denedik olmadı gebe kalamadim tüp bebek bile tutmadı . Artik biz de son çare eşimle beraber hacamat ve sülük tedavisi uyguladık inşallah sonuca varabiliriz . Soracağım soru şu ben çok stresli bir insanım açıkçası çocuktan daha çok herşeyi kafaya takıyorum . Yumurtlama günum dündü dünü degerlendirdik ama ilişki esnasında bile.stresli hissediyorum kendimi bu şekilde hamile.kalan varmı bende anne olmak istiyorum ama bı turlu başaramadım. Fikirlerinize ihtiyacım var
Canım gebeliğin en büyük düşmanı strestirMerhaba bayanlar 2 buçuk senelik evliyim. Tüm tedavi yöntemlerini denedik olmadı gebe kalamadim tüp bebek bile tutmadı . Artik biz de son çare eşimle beraber hacamat ve sülük tedavisi uyguladık inşallah sonuca varabiliriz . Soracağım soru şu ben çok stresli bir insanım açıkçası çocuktan daha çok herşeyi kafaya takıyorum . Yumurtlama günum dündü dünü degerlendirdik ama ilişki esnasında bile.stresli hissediyorum kendimi bu şekilde hamile.kalan varmı bende anne olmak istiyorum ama bı turlu başaramadım. Fikirlerinize ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim önerileriniz için . Belki bı şeylerle meşgul olmak kafayı dağıtabilir dediğiniz gibi hayvanlarla uğraşmak gibi mesela ama kedilerden çok.korkarim.benBence sizinki stres kaynaklı bir durum.
Ben ergenlikte stresten dolayı aylarca adet olmadığımı biliyorum.
Çok kafama takıyodum ben neden adet olmuyorum acaba kısırlık mı var bir problem mi var diye. O yaşta ne yapacaksamDoktora gittik her şey normaldi. Doktor bana uzun uzun anlattı. Bu olayın beyinle alakalı olduğunu stres yaptığım için olmadığını. Zamanla bebek ilgisi bitti. Hayvanlara merak başladı. Adet düzene girdi.
Bu arada her şeyi kafanıza takan bir insansanız size ciddi anlamda kedi bakmanızı tavsiye ediyorum.
Benim annem çok ciddi psikolojik sorunlar yaşadı.
O dönemi atlatmamızın tek sebebi eve getirdiğim yavru kedi oldu.
1 sene geçti hala söyler Allah razı olsun sen bana onu getirdin benim kalbim huzur buldu hayvanlara bakış açım değişti diye.
Bence bir bakın derim
Elimde hiç değil olmamaya çalışıyorum ama . Benim stresim aslında çocuktan çok başka şeyler kafama takiliyor onları takıyorum ama hiç ilişki esnasında olacak mı olmayacak mı gibisinden hiç gelmiyor benimki de bı tuhafCanım gebeliğin en büyük düşmanı strestir
Eğer kafana takarsan bebek olmaz
İlişki esnasında bile düşüyorsun acaba tutacak mı olacak mı bebek düşünme hiç kafandan sildiğin an kalacaksındır eminim
Kafanı başka şeylere vermen gerekiyor başka şeylerle meşgul ol ne biliyim bebek işini kafandan sal unut ama en çok önemlisi de ilişkiye girerken düşünmemek çıkar aklından akışını bırakÇok teşekkür ederim önerileriniz için . Belki bı şeylerle meşgul olmak kafayı dağıtabilir dediğiniz gibi hayvanlarla uğraşmak gibi mesela ama kedilerden çok.korkarim.ben
Haklısınız canım bak simdi acaba boşa mı gitti ki tüm denemeler cunku stresliydimKafanı başka şeylere vermen gerekiyor başka şeylerle meşgul ol ne biliyim bebek işini kafandan sal unut ama en çok önemlisi de ilişkiye girerken düşünmemek çıkar aklından akışını bırak
E tabi ki tüp bebek yaptırmışsın tutmamış düşünmekten herşeyin başı stres olduğu için olmamıştır rahat ol dua et akışına bırak kalacaksındırHaklısınız canım bak simdi acaba boşa mı gitti ki tüm denemeler cunku stresliydim
Öyle tabi hersey Rabbimden inşallah hayırlı evlatlarımız olsun canım hayırlısı olsun. Siz kaç yıllık evlisinizE tabi ki tüp bebek yaptırmışsın tutmamış düşünmekten herşeyin başı stres olduğu için olmamıştır rahat ol dua et akışına bırak kalacaksındır
Bende 1 senedir kalmıyorsam stresten kalamamışımdır artık bıraktım gerisi rabbime kalmış
1.5 yıllık evliyim canım senÖyle tabi hersey Rabbimden inşallah hayırlı evlatlarımız olsun canım hayırlısı olsun. Siz kaç yıllık evlisiniz
2 buçuk oldu bizimde1.5 yıllık evliyim canım sen
yavru bir kediyle başlarsanız o korku olmazÇok teşekkür ederim önerileriniz için . Belki bı şeylerle meşgul olmak kafayı dağıtabilir dediğiniz gibi hayvanlarla uğraşmak gibi mesela ama kedilerden çok.korkarim.ben
Bir de bir şey daha tavsiye edeyim. Annemin çok yakın bir kankisi aynı zamanda komşumuzdu. 5 sene çocukları olmadı. Bu vereceğim tarifi babam yapardı benim. Akşamdan bir bardak suya cevizi koyuyorsun sabaha kadar bekletiyorsun.Sabahta o suyu içiyorsun cevizi de yiyorsun. Bunu eşinizde sizde yapın. O komşularımız tüp bebekte başarısız olmuşlardı. Bu kürle aynı ay hamile kaldı kadın. 2 çocukları olduMerhaba bayanlar 2 buçuk senelik evliyim. Tüm tedavi yöntemlerini denedik olmadı gebe kalamadim tüp bebek bile tutmadı . Artik biz de son çare eşimle beraber hacamat ve sülük tedavisi uyguladık inşallah sonuca varabiliriz . Soracağım soru şu ben çok stresli bir insanım açıkçası çocuktan daha çok herşeyi kafaya takıyorum . Yumurtlama günum dündü dünü degerlendirdik ama ilişki esnasında bile.stresli hissediyorum kendimi bu şekilde hamile.kalan varmı bende anne olmak istiyorum ama bı turlu başaramadım. Fikirlerinize ihtiyacım var
Maşallah Rabbim verdimi veriyor bunu da ilk defa duydum inşallah deneyelim bunu da bende eşime keçiboynuzu kaynatiyirum sabah akşam içiyorBir de bir şey daha tavsiye edeyim. Annemin çok yakın bir kankisi aynı zamanda komşumuzdu. 5 sene çocukları olmadı. Bu vereceğim tarifi babam yapardı benim. Akşamdan bir bardak suya cevizi koyuyorsun sabaha kadar bekletiyorsun.Sabahta o suyu içiyorsun cevizi de yiyorsun. Bunu eşinizde sizde yapın. O komşularımız tüp bebekte başarısız olmuşlardı. Bu kürle aynı ay hamile kaldı kadın. 2 çocukları oldu
Cevizin tazeliğinden emin olun aman. Mutlaka deneyin. Babam sağlığı için hep yapar.Maşallah Rabbim verdimi veriyor bunu da ilk defa duydum inşallah deneyelim bunu da bende eşime keçiboynuzu kaynatiyirum sabah akşam içiyor
Çok teşekkür ederim canım onerin içinCevizin tazeliğinden emin olun aman. Mutlaka deneyin. Babam sağlığı için hep yapar.
Bende bı şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama ister istemez oluyor yinede nasıl oluyor kimisi stresle hamilr kaldım.kimisi ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman hamile kaldım diye . Belki de nasip meselesiStres herseyimize düşman..
Kafanızı oyalayin mümkün olduğunca tamamen düşünmeden duramazsiniz zaten.
Bende cizim yapıyorum biraz kafamı dağıtıyor.
Yani illaki boşluk zamanlar olur ama olmadimi oda olmuyor nasip kısmet meselesi kendini çok kasma yeterli nasip olduumu olur her turluBende bı şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama ister istemez oluyor yinede nasıl oluyor kimisi stresle hamilr kaldım.kimisi ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman hamile kaldım diye . Belki de nasip meselesi
doğru söylüyor. Bir de bir gün deneme yapmayın geç döllenmede tutuyor olabilirsiniz. tekrar doktorun soylediginden iki gün sonrasına da deneyin.arada her şeyi kafanıza takan bir insansanız size ciddi anlamda kedi bakm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?