ben 2,5 yıllık evliyim.bunları okuyunca nişanlılık dönemlerim geldi aklıma.gerçekten insan hayatındaki en zor,en kabus dolu dönem.benim için öyle olmuştu.mafoldumben
şimdi sevgili olsan işin kolay beklentin yok,aileler falan da bilmiyor kafan rahat.:dance:
e evli desen evli de değilsin.arafta kalmış gibisin.ben herşeyi kafama taktım malesef şimdi olsa yine de daha rahat geçirir işimi Allah'a bırakır herşeyin tadını çıkarırdım diyorum.ama öyle yapamadım gelecekle ilgili endişeler hep kafamı yedi durdu.işin kötüsü bunlar saçma kaygılardı.bir de nişanlının sana prenses gibi davranmasını bekliyorsun ,hani her şey ilk ya e o da bazen gergin oluyor.bunları da sorun ettim.tabi eşya seçimleri bilmem ne bunlar da cabası.en azından bizde aileler problem çıkarmadı hiç.bir de nişanın bir bağlayıcılığı yok bir şey olsa bozulsa elaleme rezil olup laf anlatmak cabası.valla kızlar nişanlılığı ne kadar kısa kesseniz o kadar iyi.evlilik hayatı çok daha güzel.gerçi benim nişanlılığım 8 ay sürdü ama o bile mahvetti beni.