Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stres yazıcağına sitres yazmışsında canım
neyse olur böyle şeyler strestendir a.s
ben de yaza gün alma konusunda maalesef ondan çok stres yapıyorum,hiç umru değil henüz yer bulur muyuz...gerçi askerde şimdi az kaldı gelmesine ama işine başlamadan rahat karar alamayacak sanırım
amannn hemen dalgaa gec demii buldun stresli biriniii:gitme:
yok canım ya ne dalgası aşkolsun :sm_confused:
sadece hatırlatmak istedim
hatırlatmasam çatlardım sırnaşık şey
kızlar erkekler bizim gibi telaşlı değiller ama çok da suç bulmayın biz daha ayrıntı ince düşünüoruz
amannn hemen dalgaa gec demii buldun stresli biriniii:gitme:
yok canım ya ne dalgası aşkolsun :sm_confused:
sadece hatırlatmak istedim
hatırlatmasam çatlardım sırnaşık şey
aman ıyıkı hatırlattın canıkommm benım yüzümden catlamanı ıstemezdım kaydirigubbakcemile3
çok dogru anlatmıssın hayatım oncelıkle mutluluklar sanaa ben kısa kesmek istıyorum ama nişanlıma bunu anlatamıyorumm hatta gecen bu yuzden tartısma noktasına geldıkk bazen ıse umursamıyo beni dellendiriyo yawwben 2,5 yıllık evliyim.bunları okuyunca nişanlılık dönemlerim geldi aklıma.gerçekten insan hayatındaki en zor,en kabus dolu dönem.benim için öyle olmuştu.mafoldumben
şimdi sevgili olsan işin kolay beklentin yok,aileler falan da bilmiyor kafan rahat.:dance:
e evli desen evli de değilsin.arafta kalmış gibisin.ben herşeyi kafama taktım malesef şimdi olsa yine de daha rahat geçirir işimi Allah'a bırakır herşeyin tadını çıkarırdım diyorum.ama öyle yapamadım gelecekle ilgili endişeler hep kafamı yedi durdu.işin kötüsü bunlar saçma kaygılardı.bir de nişanlının sana prenses gibi davranmasını bekliyorsun ,hani her şey ilk ya e o da bazen gergin oluyor.bunları da sorun ettim.tabi eşya seçimleri bilmem ne bunlar da cabası.en azından bizde aileler problem çıkarmadı hiç.bir de nişanın bir bağlayıcılığı yok bir şey olsa bozulsa elaleme rezil olup laf anlatmak cabası.valla kızlar nişanlılığı ne kadar kısa kesseniz o kadar iyi.evlilik hayatı çok daha güzel.gerçi benim nişanlılığım 8 ay sürdü ama o bile mahvetti beni.
bence biraz oluruna bırak düğün hazırlığına başladın mı arkası çorap söküğü gibi geliyor zaten. bi bakıyosun herşey yolunda gidiveriyor. ben gelinliğimi almadan çok yer gezdim annemle eşim o zaman il dışındaydı hiç gönlüme göre bulamadım. bir hafta sonu o gelince çıktık daha ilk girdiğim yerde tam da istediğim gelinliği ve kınalığı buldum aldım başka yere bile gitmedik çok içimize yattı. ordan sonra damatlık bakalım dedik onu da 2. gittiğimiz dükkanda bulduk çok beğendik ve aldım o kadar kısa sürede alındı ki ben boşu boşuna stres yapmışım dedim.. bence sen nişanlının gelmesini bekle cnm.. şimdiden kolay gelsin mutluluklar