Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorunun ne bacım? ben bişey anlamıyom valla nişanlılık döneminden. her şey aynı. çünkü öncesinde de görüşemezdik şimdi de öle. uzağız 3 aydır görmüyorum. eee aileler de sadece telefonda görüşüyoruz. yani stres yapcak ortak nokra buluşma yok. hani derler en güzel zamanlar nişanlılık dönemi. benim için aynı her şey. ama evlenince değişir her şey:jeyyar:
canım kişisine göre değişir tabi
bende herşeyi stres yapardım,en ufak şeyde başım ağrırdı
evlenene kadar da rahat edemedim zaten
düğüne çok var mı?
canım hayırlı olsun bizimde aaramız çok ıyı bazı seyleri bellı etmemeye calşısıyorum galıba benım hüsnü kuruntumben de bi kaç gün önce nişanlandım ne stres var ne bişey
aramız da gayet iyi hatta daha bile iyi bence boşa kuruntu yapıyosunuz
canım nişanlılık sürecimiz 5 ay sürmüştü eşimle bizde öyle çok sorun yaşamamıştık düğün yaklaştıkça stresden oluodu arada ama üzme kendini düzelirr
aynen bendeee :sinifsinif:nışanlılık dönemi stresli geçer arkadaşlar bu normaldır bence bızde öyleyiz.Ben mesela bazı konuları kafama takıp kendimi bunaltıyorum bazen zor işler vesselam.
canım hayırlısı olsun senin içindeStresli olduğu kesin..ben daha nişanlanmadan strese girdim birde nişanlanınca ne olacak inş. herşey yolunda gider düğüne kadar...
Aşkım saolsun beni iyi motive ediyor yinede..O olmasa ne yapardım kim bilirrrrr
Bencillik yapmıyorsun..
Nişanlılık garip bir süreç,sevgili değilsin,karı-koca da değilsin..
İlk nişanlandığımda biraz heyecan ve mutluluk vardı,şimdi ise sadece gerginlik..
Zaman geçsin biran önce evlenmek istiyorum.
Sevmedim bu süreci,birbirini tanımayan insanlar için güzel bir süreç olabilir.
benim için sadece stres..
Bencillik yapmıyorsun..
Nişanlılık garip bir süreç,sevgili değilsin,karı-koca da değilsin..
İlk nişanlandığımda biraz heyecan ve mutluluk vardı,şimdi ise sadece gerginlik..
Zaman geçsin biran önce evlenmek istiyorum.
Sevmedim bu süreci,birbirini tanımayan insanlar için güzel bir süreç olabilir.
benim için sadece stres..
öyle demeyin bence evlenıncede sevgili gibi kalabılelimki tadı çıksın.opuyorumnanaktan
canım çiftler arasındaki en stresli, en çok gel git olan dönemdir nişanlılık evresi.
bir yuva kurma telaşı içinde olduğunuzdan hem maddi hem manevi insanı çok yıpratır.
sevgiliyken ah bir nişanımız olsa dersin
nişan olur ah bir evlenebilsek dersin
evlenirsin biraz gezip tozalım evliliğimizi yaşayalım sonra da bir bebek dersin
çocuğun olur hayırlısı ile bir büyüse dersin
anlayacağın istekler hiçbir zaman bitmiyor
bugününün tadını çıkar
nişanlılık döneminde sana da nişanlına da çok büyük görevler düşüyor
aileler işin içine girdiği için kimi zaman tatsızlıklar yaşanabiliyor
hem kendi aranızda hem aileler arasında köprü kurmak durumundasınız
nişanlanmadan önce eşimle 2.5 yıllık bir birlikteliğimiz oldu
1 yıl nişanlı kaldık
inanır mısın 2.5 yılda toplasan 5-6 kere tartışmışızdır
ama nişanlı olarak geçirdiğimiz 1 senede yaptığımız tartışmaların sayısını hatırlamıyorum bile
gerçekten çok çok stresli bir dönem
önemli olan kavgalarınızın yıkıcı değil yapıcı olarak sonuçlanması
inşaallah bu evreyi en az hasarla atlatıp hayırlısı ile yuvanızı kurarsınız canım
sitres ...
akannehir