• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strese girdim.

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Kızlar bu nişanlılık donemı hep siteres dolumu gecer yaaa herseyi kafaya takmaya başladım:çok üzgünüm:

sorunun ne bacım? ben bişey anlamıyom valla nişanlılık döneminden. her şey aynı. çünkü öncesinde de görüşemezdik şimdi de öle. uzağız 3 aydır görmüyorum. eee aileler de sadece telefonda görüşüyoruz. yani stres yapcak ortak nokra buluşma yok. hani derler en güzel zamanlar nişanlılık dönemi. benim için aynı her şey. ama evlenince değişir her şey:jeyyar:

canım kişisine göre değişir tabi
bende herşeyi stres yapardım,en ufak şeyde başım ağrırdı
evlenene kadar da rahat edemedim zaten
düğüne çok var mı?

sorunun ne bacım? ben bişey anlamıyom valla nişanlılık döneminden. her şey aynı. çünkü öncesinde de görüşemezdik şimdi de öle. uzağız 3 aydır görmüyorum. eee aileler de sadece telefonda görüşüyoruz. yani stres yapcak ortak nokra buluşma yok. hani derler en güzel zamanlar nişanlılık dönemi. benim için aynı her şey. ama evlenince değişir her şey:jeyyar:

ne güzel vallahi bılmıyorum ya cok sıkıldım nısanlılıktan hersey sorun

canım kişisine göre değişir tabi
bende herşeyi stres yapardım,en ufak şeyde başım ağrırdı
evlenene kadar da rahat edemedim zaten
düğüne çok var mı?

bılmıyorum dugun ne zaman olucak daha nısanlanalı 1.5 ay oldu nişanlım cok degıstı gunde 3 4 kez arayan gunduz sımdı aramıyo pek anca aksamları

canım nişanlılık sürecimiz 5 ay sürmüştü eşimle bizde öyle çok sorun yaşamamıştık düğün yaklaştıkça stresden oluodu arada ama üzme kendini düzelirr

nişanlılık en çok sorun yaşanan evre oluyor genelde.
çünkü eşyalar alınıyor ev sorun oluyor herşey sorun oluyor
tekl tek anlaşmak zorunda kalıyorsun
bnm çok sorun olmadı amaa yinedee biraz oluyorr

nışanlılık dönemi stresli geçer arkadaşlar bu normaldır bence bızde öyleyiz.Ben mesela bazı konuları kafama takıp kendimi bunaltıyorum bazen zor işler vesselam.kaydirigubbakcemile2

Stresli olduğu kesin..ben daha nişanlanmadan strese girdim birde nişanlanınca ne olacak inş. herşey yolunda gider düğüne kadar...
Aşkım saolsun beni iyi motive ediyor yinede..O olmasa ne yapardım kim bilirrrrrakannehir

ben de bi kaç gün önce nişanlandım ne stres var ne bişey
aramız da gayet iyi hatta daha bile iyi bence boşa kuruntu yapıyosunuz
canım hayırlı olsun bizimde aaramız çok ıyı bazı seyleri bellı etmemeye calşısıyorum galıba benım hüsnü kuruntum

canım nişanlılık sürecimiz 5 ay sürmüştü eşimle bizde öyle çok sorun yaşamamıştık düğün yaklaştıkça stresden oluodu arada ama üzme kendini düzelirr

aramız kotü degıl sadece yaptıgı bazı seyler zoruma gıdıyo canım...

nışanlılık dönemi stresli geçer arkadaşlar bu normaldır bence bızde öyleyiz.Ben mesela bazı konuları kafama takıp kendimi bunaltıyorum bazen zor işler vesselam.
aynen bendeee :sinifsinif:

Stresli olduğu kesin..ben daha nişanlanmadan strese girdim birde nişanlanınca ne olacak inş. herşey yolunda gider düğüne kadar...
Aşkım saolsun beni iyi motive ediyor yinede..O olmasa ne yapardım kim bilirrrrr
canım hayırlısı olsun senin içinde

önceden bir nişanımız olsa derdim şimdide ah bir evim yuvam sevdigim insanla olayım diyorum acaba bencillikmi yapıyorum kızlar

Bencillik yapmıyorsun..
Nişanlılık garip bir süreç,sevgili değilsin,karı-koca da değilsin..
ılk nişanlandığımda biraz heyecan ve mutluluk vardı,şimdi ise sadece gerginlik..
Zaman geçsin biran önce evlenmek istiyorum.
Sevmedim bu süreci,birbirini tanımayan insanlar için güzel bir süreç olabilir.
benim için sadece stres..

Bencillik yapmıyorsun..
İlk nişanlandığımda biraz heyecan ve mutluluk vardı,şimdi ise sadece gerginlik..

aynen kadtılıyorum biz konusarak evleniyoruz ve çıkarken hersey kacamaktı ve daha heyanlıydı sımdı ıse hersey cok farklı ne heycan var nede degısıklık..Bir birimizi tanıdıgımız ıcın bana sıkıcı geliyo nisanlılık güzel yanı yok degıl var evden daha rahat cıkıyorum en azından aılem kımınle oldugumu bılıyor...

Bencillik yapmıyorsun..
İlk nişanlandığımda biraz heyecan ve mutluluk vardı,şimdi ise sadece gerginlik..

öyle demeyin bence evlenıncede sevgili gibi kalabılelimki tadı çıksın.opuyorumnanaktan

öyle demeyin bence evlenıncede sevgili gibi kalabılelimki tadı çıksın.opuyorumnanaktan

Aileler,iş hayatı,para,ev kurma telaşı..
bunlar işin içine girince gerginlik kaçınılmaz oluyor.
evli olsak kendi halimizde oluruz,kimseye müdahele hakkı tanımam.
ama nişanlıyken öyle değil..
nişanlımla hiçbir problemim yok ama bu süreci sevmedim.

Evet Stresli bir dönem olduğuna bende katılıyorum.. hele ki zaman yaklaştıkça, acaba şunu şöylemi yapsaydık yok yok bu böyle mi olsaydı, kısacası yaptığın her işte strese giriyorsun.. ev alındı tadilata başlandı stres, düğün mekanı ayarlanıyor stres.. aileler çevreye yakın bir yerde olsun ister biz kendi istediğimiz gibi olsun isteriz amannn bir ton laf işte ( neyse bu olayıda atlattık )
ınanın kızlar nişanlımla şöyle baş başa vakit geçiremez olduk, nişandan önce daha çok vakit geçiriyorduk sanki, heleki yalnız.. şimdide birlikteyiz ama ne bilim çok daha farklı, işin içine aileler girdi ya ben onlarda yada o bizde, bu durumdan tabiki şikayetçi değilim çok da iyi bişey biliyorum ama insan bazen başbaşa vakit geçirmek istiyor.

canım çiftler arasındaki en stresli, en çok gel git olan dönemdir nişanlılık evresi.
bir yuva kurma telaşı içinde olduğunuzdan hem maddi hem manevi insanı çok yıpratır.
sevgiliyken ah bir nişanımız olsa dersin
nişan olur ah bir evlenebilsek dersin
evlenirsin biraz gezip tozalım evliliğimizi yaşayalım sonra da bir bebek dersin
çocuğun olur hayırlısı ile bir büyüse dersin
anlayacağın istekler hiçbir zaman bitmiyor
bugününün tadını çıkar
nişanlılık döneminde sana da nişanlına da çok büyük görevler düşüyor
aileler işin içine girdiği için kimi zaman tatsızlıklar yaşanabiliyor
hem kendi aranızda hem aileler arasında köprü kurmak durumundasınız
nişanlanmadan önce eşimle 2.5 yıllık bir birlikteliğimiz oldu
1 yıl nişanlı kaldık
inanır mısın 2.5 yılda toplasan 5-6 kere tartışmışızdır
ama nişanlı olarak geçirdiğimiz 1 senede yaptığımız tartışmaların sayısını hatırlamıyorum bile
gerçekten çok çok stresli bir dönem
önemli olan kavgalarınızın yıkıcı değil yapıcı olarak sonuçlanması
inşaallah bu evreyi en az hasarla atlatıp hayırlısı ile yuvanızı kurarsınız canım

canım çiftler arasındaki en stresli, en çok gel git olan dönemdir nişanlılık evresi.
bir yuva kurma telaşı içinde olduğunuzdan hem maddi hem manevi insanı çok yıpratır.
sevgiliyken ah bir nişanımız olsa dersin
nişan olur ah bir evlenebilsek dersin
evlenirsin biraz gezip tozalım evliliğimizi yaşayalım sonra da bir bebek dersin
çocuğun olur hayırlısı ile bir büyüse dersin
anlayacağın istekler hiçbir zaman bitmiyor
bugününün tadını çıkar
nişanlılık döneminde sana da nişanlına da çok büyük görevler düşüyor
aileler işin içine girdiği için kimi zaman tatsızlıklar yaşanabiliyor
hem kendi aranızda hem aileler arasında köprü kurmak durumundasınız
nişanlanmadan önce eşimle 2.5 yıllık bir birlikteliğimiz oldu
1 yıl nişanlı kaldık
inanır mısın 2.5 yılda toplasan 5-6 kere tartışmışızdır
ama nişanlı olarak geçirdiğimiz 1 senede yaptığımız tartışmaların sayısını hatırlamıyorum bile
gerçekten çok çok stresli bir dönem
önemli olan kavgalarınızın yıkıcı değil yapıcı olarak sonuçlanması
inşaallah bu evreyi en az hasarla atlatıp hayırlısı ile yuvanızı kurarsınız canım

ablacım bizim oyle cok buyuk kavgalarımız olmuyorr... ve sıtres yapan tek kısı benım aman suyum eksık olmasın bu tam olsun laf soz olmasın dıye cabalıyorum daha dun dedım ki bak yazın nıkah gunlerinde yer kalmıyor sımdıden alalım dedım oralı bıle olmadı ben bu kadar onunla olmak ısterken onda boyle bır ıstek sezmıyorum aslında onun daha ısteklı olması gerekmezmı?

Back