Stres yüzünden hamile kalamıyorum

sevgul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
41
0
36
Aydın
arkadaşlar gebelik için illede yumurtlama günümü lazım yoksa adetin bitincede hamile kalma riskin varmı.yumurtlama günlerinde çok stres oluyorum.acaba adetim bittikten sonra bir dahaki adete kadar 2 günde bir ilşki yöntemini denemek istiyorum ufffff doğrumu acaba..2 aydır stres yüzünden hamile kalamıyorum

adetin bitince bi sorunun yoksa kist gibi engellerin tabiki hamile kalırsın.yumurtlama dönemini takip etmen zor olablr dr la ancak olur o tşkrlr

öncelikle canım dua et.ve rahat ol.pimpiik olursan daha çok zorlaşır.
yumurtlama günlerini söyleyen bi alet var.süper anneler 2011 kısmında görebilirsin gebelik bölümünde.bende alıcaktım fiyatı 120 lerde diye alamadım.
bide bebek için dualar var onları oku kendin bol bol dua et.gece kalk namaz kıl herkes uyurken hem daha makbul olur
hem manevi olarak çok rahatlatır seni

kızlar aşılama yaptıran varmıı ben yaptırdım ama sürekli yatmakmı gerekiyor

sana bir tavsiyem olacak,eczanelerde gebelik testine benzer yumurtlama günü testi satılıyor ben almıştım,içinde 5 tane falan var,idrarından birkaç damla damlatıyorsun yumurtlama zamanını gösteriyor stres yapma hiç canım herşeyin bir zamanı var testin markası medismart ovulasyon testi fiatı 27.50tl

adet bitince hamile kalma riskiniz var ama hemen adet bitiminden sonraki 1 hafta içinde şansınız %90

İnşallah en yakın zamanda isteğine ulaşırsın .. :) Eğer adetin düzenliyse yumurtlama gününü öğrenmen çok basit eczaneden ovülyasyon testine bile gerek yok .. İnternette araştırıp görmüşsündür belki ama ben yinede hatırlatmak istedim .. adet olduğun ilk günden itibaren saymaya başla 12 ile 16 günleri arası yumurtlama dönemi olarak geçer .. Bunu fiziksel olarak nasıl anlarım dersen de eğer gündelik yaşamında vajende akıntı ıslaklık hissedersin herhangibi bir akıntıdır bu koku yada renk çok dikkatini çekmez .. İşte o zamanlar yumurtlama günündür :) gün aşrı birliktelik spermlerin kalitesini düşürür bu söylediklerimi dikkate alırsan emin ol en yakın zamanda gebelik testinde çift çizgiyi görebilirsin :)

ah be canım, ebeliğin en büyük düşmanı stres ama insanın elinde olmuyor maalesef.
ben geçen yıl 4 ekimde bebeğimi kaybettim. bunun ardından tabii ki korunma süresi geldi korunma bitene kadar aralık ayı gelmişti.
O tarihten sonra be sürekli takip ettim, ovülasyon testi kullandım artık takatim kalmadı depresyona da girmiştim.
Adet günüm sürekli 4-5 gün gecikiyordu ve kesin hamileyim diyordum, test yapıyordum negatif gördükten sonra adet oluyordum.
Düşün yani stres ne boyutta. Sonra mart ayında doktora gitmeye karar verdim her türlü tahlilim yapıldı rahim filmi bile çektirdim ama hiç bir sorun yoktu. doktorum bir ilaç verdi ve anında adetim düzene girdi. Nisan başı itibari ile doktor kontrolünde yumurtlama takibine başladım
yumurta oluşuyor çatlatma iğnesini yapıyoruz dr. verdiği tarihte ilişkiye giriyoruz tamam kesin diyorum oldu bu kez.
Ama sonuç negatif, mayıs ayı yine aynı hemde 8 tane olgun yumurtayla çatlatma iğnesi oluyorum yine ilişki ama 28 mayıs yine hüsran... Birde benden sonra hamile kalan çevremde ki bütün kadınlar doğum yapmıştı ama ben bebeğimi kaybetmiştim düşün halimi.
Arık o gün çıldırdım kesinlikle doktora da gitmiyorum takipte etmiyorum dedim. Adet günümü bile takip etmedim, kafamdan bebek fikrini çıkardım eşimle bu konuda konuşmadık bile. Ne zaman istersek o zaman birliktelik yaşadık. İlişki sonrası yatıp beklemedim, abuk sabuk şeyler yemedim kocama da yedirmedim. Derken tarih 4 temmuz oldu adet tarihimin üzerinden 1 hafta geçmiş haberim yok.
Sabah uyandım ve kocama ben hamileyim dedim.
Test mi yaptın dedi, kızdı hani bu konuda konuşmayacaktık test yapmayacaktın diye. Hayır test yapmadım ama biliyorum hamileyim dedim. Sonra o sabah ilk işim test yapmak oldu ve evet sonuç pozitifti, şimdi 5,5 aylık hamileyim Rabbım nasip ederse mart ayında yavrumu kucağıma alacağım. Neden bu kadar uzun anlattım, benim düştüğüm hataya düşme diye. Doktorum hiç bir tedaviye ihtiyacın yok senin tek sorunun kafanda, kafanı boşalttığım zaman hamile kalacaksın demişti ve öyle de oldu.
Kafandan bebek fikrini çıkar düşünmeme ye çalış, insanlarla bu konu hakkında konuşma. Bebek gündeminde olmasın tabi bu arada öncelikle bir jinekoloğa görün fiziksel bir sorun olup olmadığını öğren. Rabbım hayırlı zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Dediğin gibi olsa keşke kuzum bende 10 aylık evliyim ama taktım takıntı oldu kurtulamıyorum psikolojim bozuldu her dk bunlarla uğraşıyorum ne yumurtlama kaldı ne çatlama delirmek üzereyim bir türlü atamıyorum fikri kafamdan hatta artık başım ağırıyor bebek konusunu düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…