Merhaba Güzel Arkadaşlarım,
Başlıktan anlayacağınız üzere ne zaman streslensem anında saç diplerimde egzama oluyor. Ne iyi gelir bilemedim.. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler:)
Merhaba Güzel Arkadaşlarım,
Başlıktan anlayacağınız üzere ne zaman streslensem anında saç diplerimde egzama oluyor. Ne iyi gelir bilemedim.. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler:)
Mrh. benim des ac diplerimde var. Spor bile yapamiyorum ter degince korkunc kasinti oluyor, lutfen bana urunun resmini gonderebilirmisin? yurtdisin da oldugum icin online arstiricam.Geçmiş olsun arkadaşım, bu seboroik egzama denilen saç derisi egzamasının maalesef yüzde yüz tedavisi yok, ancak kortizonlu losyon ve şampuanlar kullanarak şiddeti hafifletilebiliyor. Hastalığın henüz sebebi ve tedavisi bulunamadı...
Benim de eşim benzer şikayetler yüzünden (saç derisi, burun kenarları ve kaşlar) uzun yıllar bu kortizonlu ilaçları kullandı ama kısa süreli rahatlamalar sonrasında vücut bu ilaçlara alışınca etkilerini kaybettiler, egzama yeniden şiddetlendi.
Geçen ay yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile Aloe Vera içerilikli şampuan, özel bir losyon ve krem kullanmaya başladı. Sonuç inanılmayacak kadar etkiliydi. Şu anda saçları ve yüzünde egzamadan eser yok, üstelik de kortizondan kurtulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?