• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Stres Kaynaklı Leke Hikayesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

muhursuzpusula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
2.246
6.812
88
Herkese selamlar,

Yaklaşık 1 sene evvelden beri yaşadığım stres sıkıntı vb sebeplerden ötürü kollarımda aşırı kaşıntılar olmuştu ve çok fazla yaralar oldu ve izleri kalmıştı. Aynı durumu 2 sene evvelde yaşamıştım onunda izleri kalınca kollarım baya izli izli kötü oldu. Uzun zamandır bir leke kremi deniyordum düzenli kullanamadım ama baya iyi geldi. İnternette bulduğum bir karışımı denedim bir süredir onu deniyorum baya iyi geldi ve düzenli yapabilmek için burda haftalık yada 2 haftalık şekilde paylaşmak istiyorum. Eğer işe yararsa böylece sizlere de faydası olmuş olur paylaşırım ;)

IMG_9729 (Düzenlendi).JPG
IMG_9727 (Düzenlendi).JPG

Sol ve sağ kolumun hali (04.03.2021)

Benim de bir dönem bu şekildeydi(hatta çok daha kötüydü) doktor karışım vermişti işe yaramamıştı sonrasında lazere gittim ama hala biraz var.. Takipteyim umarım işe yarar :KK54:

2 aylık bir süreç geçti, arada yine kaşıntılar sebebiyle ufak yaralar çıktı ama sanki hafifledi biraz olsun söndü gibi geliyor bana.

IMG_2466.JPG
IMG_2465.JPG

Back