Cilt Bakımı Ürünleri strawbery'den kozmetik almak

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eliff1980

Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
158
3
arkadaşlar strawbery isimli bir kozmetik satış sitesi var. bilginiz var mı orjinal mi güvenilir mi bu site?

sanırım bu forumun kitlesi çok fazla internet üzerinden sipariş veren bir kesim değil. ama başka forumlarda olsun ekşi sözlükte vb genelde memnunlar insanlar. ürünler orjinalmiş, ama hong kongtan gönderim olduğu için parfüm vb ürünler kontrollerden geçiyor ve biraz gecikmeler oluyormuş diye duydum canım. fiyatlar süper tabi. neden bu kadar süper, şüphe uyandırmıyor değil.

ben 2 senedir ordan alışveriş yapıyorum...
orjinalliği konusunda şüphem yok artık, çünkü kalitesinin dünya para bayıldıklarımdan hiçbir farkı yok
sadece vergiden dolayı fiyatlar o kadar düşük
ordan almadığım şey kalmadı, cilt makyaj parfüm herşeyi aldım
7-10 işgünü içinde gelir, kesinlikle aksadığını görmedim, aksilik olursa da pttden gidip kendin alabilirsin

benim şu anda 3 tane siparişim var ordan, bir hafta içinde gelir opuyorumnanaktan

ben 2 senedir ordan alışveriş yapıyorum...
orjinalliği konusunda şüphem yok artık, çünkü kalitesinin dünya para bayıldıklarımdan hiçbir farkı yok
sadece vergiden dolayı fiyatlar o kadar düşük
ordan almadığım şey kalmadı, cilt makyaj parfüm herşeyi aldım
7-10 işgünü içinde gelir, kesinlikle aksadığını görmedim, aksilik olursa da pttden gidip kendin alabilirsin

benim şu anda 3 tane siparişim var ordan, bir hafta içinde gelir opuyorumnanaktan

oradan selülit kremi almak istiyorum biotherm, bulamadım. ne önerirsinzemuszemus

şu var canım, ama aradığın bu mu bilmiyorum

08953876703.jpg

Biotherm
Selülit Lazer Gece ıçin Yoğun Vücut Kremi 200ml/6.7oz

Nemlendirici, hızlı emilir jel krem.
Gece uykusu boyunca vücut şeklini arındırmak için eşsiz teknolojiyi içerir.
Üçlü bitkiler ile şeker karşıtı bileşenlerle harmanlanmıştır.
Selüliti kontrol altında tutmak için mikro dolaşımı canlandırır.
Taze bir aroma ile vücut hatlarını yeniden şekillendirir.
Kullanımı: Her akşam bileklerden bele kadar uygulayın ve sıkı bir şekilde masaj yapın.

Bizim Fiyatımız(YTL):
TL72 .50

böyle yazıyor tatlım, ama selülit kremi piyasasından hiç haberim yok, normalde ne kadardır, burda daha mı uygun haberim yok...

Bende sık sık alışveriş ediyorum strawberryden ürünleri kesinlikle orjinal şüphe etmeden alabilirsin.

yaklasık 3 yıldır alısveriş yapıyorum.ürünler orjinal hiç aksamadı.güvenle alabilirsin.her 3 ürün alısverişinde %5 indirim yapıyor.20.siparişten sonra ekstra %10 indirim yapıyor.birde not bölmüne sample please yazarsanız ücretsiz numune gönderiyorlar.

çok güvenilir bir site fiyatlarıda oldukça uygundur.yaklaşık 4 yıldır sipariş veririm.ürünlerin 1haftada geldiğide oldu 2 haftada geldiğide.

çenebaz cnm selülit derecenden haberim yok ama yaklasık 2 haftadır nivea q10 kullanıyorum %80 selülitlerim azaldı diyebilirim. bu kremler bır sefer degil süreklı kullanılması gerektiği için pahalı alacagına ucuz olması sureklı almanı kolaylastırır. yanlıs anlama ucuz olması kotu anlamında değil ama emin ol cok etkili!!

çenebaz cnm selülit derecenden haberim yok ama yaklasık 2 haftadır nivea q10 kullanıyorum %80 selülitlerim azaldı diyebilirim. bu kremler bır sefer degil süreklı kullanılması gerektiği için pahalı alacagına ucuz olması sureklı almanı kolaylastırır. yanlıs anlama ucuz olması kotu anlamında değil ama emin ol cok etkili!!

hımm sağol canım, ama ben kullanmıcam, ayden arkadaşımız sormuştu onun için baktım fiyatına falan,
kullanmam gerektiğinde bu dediklerini dikkate alırım, eminim kullananlar da almıştır olumunekankayizsmile

Öncelikle dediğin siteyi bilmiyorum ama internette alışveriş her yer için güvenli nedeni ürünü almadıysan
zaten kredi kartına itira etiğinde direk parayı banka hesabına aktarıyor ikincisi eksisozluk ten bahsetmiş birisi o site herkese çamur atan bundanda çıkar sağlamaya çalışan bir site internette bakın görüsünüz ondan bunu baz almayın diğer sözlükler daha dürüst

Geçen sene yapılan Bir ONLİNE ankkette doğrulu tartışılabilir nedeni bazı sitelerin arkasında basın var
en güvenli siteleri kullanıcılar seçti ben yazayım bilgi olsun dediğim gibi basın herşeyi yönlendirebiliyor unutmayın

1-Hepsiburada
Hepinizin bildiği gibi doğan gurubunun sitesi arkasında güçlü medeya desteği var bu sayede Türkiyenin en çok ürün satan emağazası

2- Vimjo
Daha önceden tek ürün satan bir çok sitesi vardı iyi satışlar yaptı ve büyüdü sonunda yatırımı yaparak bu siteyi kurdu başarılı bir firma reklama çok harcıyor

3-Ecza Dükkanı
Eczadukkani belli ürünlerde uzmanlaşmış bana kalırsada soğru yapmış herşeyi satmaktansa sadece belli grubu satarak hem iyi fiyat hem kaliteli hizmet sunuyor adındanda anlaşılacağı gibi bitkisel sağlık ürünleri satıyor

4-Webdenal

Farklı ve akıllı politika izleyen ve başarı bir eticaret sitesi.Spot sistemini internette taşıyarak bir çok üründe iyi fiyat yakaladı spot olmasının dezavantajı garanti süreleri
ama bir çok ürüne veriyor

merhaba arkadaşlar,

ben kozmetik konusunda epey şanslıyım,çünkü hem biz, hem eşimin ailesi sıklıkla yurtdışına çıkma imkanı bulduğumuzdan gümrüksüz fiyatlardan yararlanma imkanına sahip oluyorum :KK69:

benim kuzenim çok uzun bir süredir Strawberry'den alışveriş yapıyor, ben geçen sene bir seyahat dönüşü D&G The One almıştım, o da kendine aynı parfümden almış bu siteden, ambalajları, kokuları, şişeleri, herşey ama herşey aynı, ürün orijinal.

bu arada bir kozmetik manyağı olarak size belirteyim : parfüm fiyatlarında neredeyse yarı yarıya bir fark fiyat farkı var ama cilt bakım ürünlerinin büyük bölümünde -krem,maskara,peeling ürünlerinde- buradaki fiyatlarla en fazla 15-20 tl farkediyor.

yani bu siteden parfüm almakla havalimanında dutyfreeden parfüm almak aynı şey,rahatlıkla güvenebilirsiniz.

X