• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strawberryden parfüm alanlar.

SEHERSPS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
149
1
116
İstanbul
Arkadaşlar Strawberryden ürün özelliklede parfüm alan varmı nasıl gerçekten orjinalmi? memnunmusunuz??

ben artık bütüüünn kozmetik alışverişlerimi ordan yapıyorum, bayılıyorum o siteye... ürünleri kesinlikle orjinal, bu site dünyanın her köşesine satış yapıyor, isveç, hong kong gibi ülkelerden geliyor sahte olması imkansızzzzz, sahte olsa bu kadar satış rakamına ulaşmış bir site olduğundan dünya topa tutardı, almanya ya da fransaya sahte ürün sattıkları için gönderim yapamadıkları yazılmıştı bi kaç yere, o ülkelerde marka koruma yasası olduğundan gönderim yapamıyorlar sahte olduğundan değil

ülkemizdeki büyük kozmetik mağaza sahiplerinin kirletme çabaları bunlar, haa bayat olabiliyor bazı ürünler, bunlar genelde %60 indirim oranıyla satılıyor son kullanma tarihine 6 ay-1 yıl kalan ürünler oluyor genelde,

çekinmene gerek yok, gerçekten orjinal ordaki ürünler, hatta şu an pudralarım yolda:) bi kaç güne gelir:)

uçakta sıvı taşınması kısıtlandığından aldığınız parfümün %10 u kadar kargo ücreti ödüyorsunuz, bu tutar 10 euro yu geçmiyor,

yanında bir makyaj malzemesi alırsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz ama bourjoisin uygun fiyatlı çok güzel rujları var atıverin sepetinize kargo masrafından da kurtulun, yada tekli gözfarları alın:)

uçakta sıvı taşınması kısıtlandığından aldığınız parfümün %10 u kadar kargo ücreti ödüyorsunuz, bu tutar 10 euro yu geçmiyor,

yanında bir makyaj malzemesi alırsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz ama bourjoisin uygun fiyatlı çok güzel rujları var atıverin sepetinize kargo masrafından da kurtulun, yada tekli gözfarları alın:)

verdiğin bilgi için çok teşşekür ederim. :46:

eskiden alınmazdı şimdi uçuş yasaları değişmiş
parfümler için alınıyor, parfüm fiyatının % 10 u kadar ama dediğim gibi sepetinizde herhangi bir makyaj malzemesi koyarsanız alınmaz

canım ben kullanmadım ama internette baktnmı blmıorum ama şikayetvar.comda hep sahte oldugundan bahsedılmış :19:

tabiki baktım bakmaz mıyım :) hele ilk alışverişimde o kadar korktum ki gelir mi gelmez mi yolda kaybolur mu sahtemi diye? 7 günü geçmeden geldi bütün aldıklarım :) bende çok araştırdım ama bunların çoğu çamur at izi kalsın mantığıyla yazılmış... çünkü baya bir darbe vurdu kozmetik sektörüne...bana gelen ürünlerin çoğunu onaylattım mağazalarda... hatta kodlarını kontrol ettiklerim bile var...

birde şöyle düşünün, bu site dünyanın en büyük markalarının satışını yapıyor, guerlain, chanel vs. vs. yıldardır göz göre göre bu markalar sahte ürünnlerini sattırır mı? neden bu markalar şikayetçi değilde sevil parfümeri, tekin acar kozmetik şikayetçi?

ayrıca yurtdışında hele de isveçte bizde olduğu gibi açık parfüm olgusu bile yokki bırakın sahte parfüm yapıp böyle göstere göstere satsınlar, anında hapisi boylarlar...

hadi herşeyi geçtim bu insanların nasıl bir fabrikaları var ki dünya üzerindeki neredeyse bütün kozmetik ürünlerini birebir yapsınlar, en ince ayrıntısına kadar hemde

Strawberry son 2 yıldır parfüm konusunda kalitesini iyice düşürdü.Boş şişeler,kapaksız parfümler bunlar arkadaşlarımın yaşadığı problemler.Zaten ben hiç bir zaman emin değildim orjinal parfüm gönderdiklerine.

bir sene önceye kadar hep alıyordum, yakında yine alıcam. bana hiç kalitesiz kapaksız bi ürün gelmedi ve orjinalliklerinden kuşkum yok. bazı ürünler unboxed-kutusuz oluyor ama onu da yazıyorlar ve çoookkk indiriyorlar fiyatını. tahminim kutusu ezilmiş, bozulmuş olanları o şekilde gönderirler. ama özellikle belirtiyorlar kutusu yok falan diye. benim başıma bi aksilik gelmedi. ama gelen belki vardır, bilemiyorum...strawberry'i çok seviyorum :64:

Sorunsuz alışveriş yapanlar için çok güzel o zaman.Memnun olanları görmek beni mutlu etti.Ama yine de güvenip alışveriş yapabileceğim bir yer değil.Zaten ben internet üzerinden alışverişi sevmiyorum galiba.Gidip kurcalıyınca daha bir mutlu oluyorum.

Back