strawberryde parüfümlerde indirim :)))

anladım canm sorunsuz olması cok ıyı kaydirigubbakcemile5süperkozmetik diye bi site var orda bi çok olumsuz yorum okuyunca korktum bnmde ilk alışverişim çilekten umarım sorun cıkmaz bn 26sında verdim ama hala ulaşmadılar panik yapmalımıyım acepCADIARZU

hiç panik yapma canım..yılbaşı dolayısıyla yoğundur sipariş trafiği..sanırım bu hafta içinde alırsın ürünlerini..çarşamba da gelmezse bir mail ile akıbet sorarsın istersen..inşallah yakında gelirler..opuyorumnanaktan

canım rahatlattın beni :teselli:hakkaten teşekkür ediyorum inşallah öle oluropuyorumnanaktan

kızlar benim parfümüm geldi.geçen p.tesi gelmiş ama ben bugün aldım. bvlgari pour home aldım set. kokusu hoş hafif. ama kalıcı aynı zamanda. fakat çok erkeksi değil. unisx gibi.yanında cameleon set almıştım. o da ii ama süper diil tabi.yanında lipgloos vardı onu çok beğendim rengi benlik. kolye de hoş kar tanesi. sahte falan da değil bence. kokusunu sabah sıktım koluma banyo yaptım hala duruyo

kızlar burayada yazıyım dedim çilekdeki fiyatlarla bakırköy evkurdaki parfüm fiyatları hemen hemen aynı ben versace crystal noır 130 liraya aldım bütün parfümlerde indirim varmış kesinlikle orjinal hatta 24 aylık taksitli fiyatıda 180 bence kaçırmayın 2 hafta beklemekde yok.

kızlar benim paketlerde bugün eskişehir dağıtıma teslim gözüküyor alkisalkisalkisinşallah yarın getirirler özlemcim bu arada falcı gibisin şekerim yav bundan sonra herşeyi sana sorcam:roflol:

benim de 4 yıl önce aldığım armani she var hala aynı

kızlar benim paketlerde bugün eskişehir dağıtıma teslim gözüküyor alkisalkisalkisinşallah yarın getirirler özlemcim bu arada falcı gibisin şekerim yav bundan sonra herşeyi sana sorcam:roflol:

evacım umarım ürünlern gelmiş ve kullanmaya başlamışsındır. herşeyi bana sorabilirsin şekerim yerimseniben.

canm bugün elime geçti az önce nasıl mutluyummmm hiç sormaalkisalkisalkisharika paketlemişler hepsini çooookkkk güzeller yavvvvhihoyyytakşam üşenmezsem foto çekip koyarım:içelim:

bende bugün verdim siparişlerimi.Yorumlarınızı okudum biraz aklım karıştı ama bir defa deneyeyim dedim.ınş.iyi çıkar .evaaa sen sonucu yazarmısın parfümler nasıl

bende bugün verdim siparişlerimi.Yorumlarınızı okudum biraz aklım karıştı ama bir defa deneyeyim dedim.ınş.iyi çıkar .evaaa sen sonucu yazarmısın parfümler nasıl
Arkadaşlar strawberry mükemmel bir sitedir:) ben çoooook sipariş verdim hiç pişman olmadım, siz de olmazsınız çok profesyoneller. Ürünleri kesinlikle orijinal. Boyner den 200 küsur lira sayıp adığım parfümüm strawberry de 98 lira (o dönemde henüz strawberry de olmadığı için boynerden almıştım). ıçiniz rahat olsun, almazsanız hata edersiniz:)

bende bugün verdim siparişlerimi.Yorumlarınızı okudum biraz aklım karıştı ama bir defa deneyeyim dedim.İnş.iyi çıkar .evaaa sen sonucu yazarmısın parfümler nasıl

canım hiç aklın karışmasın bnmde karışmıştı ama boşunaymış parfümün orjinalliğindede kokusundada bi problem yok gözüm kapalı tanırım bu kokuyu cünkü makyaj malzemeleri içinde aynı şey geçerli hepsi orcin ve bayat flan değil bu arada gelen ürünleri en son satın aldığımız m.mlzmeleri topiğine koydum yavrular hadi öptümopuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam, parfüm sipariş edecektim şöyle bir şeye gözüm takıldı "Sadece Parfüm gönderilerinde kesilen %10 luk masraf için, siparişinize Cilt bakımı ve Makyaj ürünleri ilave ederek, siparişinizi herhangi bir gönderi ücreti ödemeden alabilirsiniz.
Bu parfüm, cilt bakımı ve makyaj ürünlerinin karışımından oluşan siparişiniz, Parfüm gönderileri ile aynı sürede gelecektir. Bu süre Cilt Bakımı ve Makyaj siparişlerinden ortalama olarak 1-3 gün daha fazla sürmektedir."

bu ne demek tam olarak anlayamadım, parfümün yanında bir tane de makyaj ürünü alınca ne olacak yani? ikisine de ayrı kargo ücreti ödemem gerekecek mi?

canım sen bu siteden sadece cilt bakımı ve makyaj ürünü alırsan, hiç bir kargo ücreti ödemiyorsun, ama parfüm aldıgın zaman aldıgın parfümün %10unun geçmicek kadar bir kargo parası veriyorsun, şimdi kampanya yapmışlar, sadece parfüm almayıp yanında ciltbakımı ve makyaj ürünü de alırsan hiç bir kargp ücreti ödemiyeceksin....
normalda cılt bakımı ve makyaj malzemesi siparişin parfüm şiparişlerinden daha kısa sürede geliyor....sen parfümüde eklediğin için siparişine hepsi aynı kargoda biraz daha geç gelecek diyor.... umarım anlatabilmişimdiropuyorumnanaktan

ayy canım o kadar açık anlatmışsın ki öğretmen falan olmalıymışsın resmen çok sağol opuyorumnanaktan

slm kızlar.İlk defa strawberryden alışveriş yaptım.14 gün oldu.Sipariş takibinden bakıyorum, 11 gündür gümrük muayenesi için bekliyor yazıyor. netten araştırdım 100 avroyu gecen yurtdışı alışverişleri gümrüğe takılabiliyormuş.ve gümrükten kendinizin alması gerekiyormuş.ve hatta gümrük vergisi felan ödeniyormuş.Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? siparişim 220 tl idi. İnanın sinirlerim çok bozuldu, ilk defa alışveriş yaptım strawberyden ama ne diye abardım ki. İzmirin taşra bi ilçesindeyim, bu gümrük nerdedir, İstanbul'a mı gidicem gelmesse.Üfff ya.Lütfen bilen biri varsa beni bi aydınlatsın.Moralim çok bozuldu.

canım birde ptt gov tr den bak benimkilerde yüz avroyu geçmişti hatta çok telaşlandım ama 15.günde geldi.benimde uzun zaman gümrükte gözüküyodu sonra aynı gün içerisinde kontrolden geçtiği yerel postaya verildiği vs vs yazıodu ertesi günde geldi yani bilgileride bazen toplu giriyorlar sayfaya.zaten ilçelere daha geç gidiyo ptt gıcık bi durum çok ağır ayaklar:mymeka:merak etme inşllh sorunsuz gelir senindeopuyorumnanaktan

arkadaşlar strawberry'de usps ile mi yolluyor sparişleri? bir de ptt gov tr nin neresinden siparişimze bakıyoruz, tracking numberı nereye giricez :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…