sende benim gibisin işte bende öyleyim
3 günde 260 YTL harcadım ama hep yemeğe
Kilo da almıyorum pişmanım maaş yatmasına daha çok var
Sefil kalıocam yine :gitme::gitme:
Bütün mesajlarınızı olmasa da bir kısmını okudum evet alien aldım diyince malum biraz tuzlu bir parfüm olduğundan böyle 4' er 4' er sipariş vermenize pek ihtimal vermedim açıkçası o yüzden 1' er, 2' şer aldığınızı düşünmüştüm 100 euro üzerindeki siparişlerde gümrük sorunu çıktığından dolayı böyle kanıya vardım.
Neyse gelgelelim ki ben yine de biraz fazla abarttığınızı düşünüyorum.
Her ne kadar siz strawberry den parfüm alıpta beğenenlerin parfümden hiç anlamadıklarını düşünsenizde kendi aldığım parfümde herhangi bir sorun yaşamadım artı olarak bizde sizler gibi düşünerek bir akrabam için deneme yapmak için parfümeriden alınma orjinal burberry classics ile strawberryden alınma burberry classics' i karşılaştırdık ve iki parfüm arasında gerek kalıcılık gerekse koku olarak herhangi bir fark yok.
Naptın sen öyle :1ninca:
Ben o kadar değilim yaa allahtan, benimkiler masum alışverişler, sen frenle tatlım kendini yaa :sinifsinif:
4 tane alien aldığımı kim söyledi ki iletişim sorunu var seninle aramızda,4 tane parfüm siparişim oldu biri kendim için alien biri annem içindi hatırlamıyorum markasını diğer 2 tanesinide hediye vermek için almıştım verdim onlarında markalarını hatırlamıyorum hepsi farklı farklıydı cnm
ayrıca parfümden nekadar anlarsın bilemiyorum ama ben stawberryden alacagıma pazardan alırım 5 tl orjinal tester diye satıyo adam vallahi onlar daha kalıcı bu parfumleri gördükten sonra pazarcı adama inanasım geliyo
MYLO Özel olarak yazdığından bişey anlamadım Kusura bakma
cilek.35 anlamadığım ne biliyo musun?
bu kadar mağdur olmuşsun 4 parfüm alarak, aynı aileden olan abin nasıl habersiz bu konudan?
Hani net aleminde herkesi uyarıyosun, bu konudan çok rahatsız olduğun belli, abinin nasıl haberi yok?
Onu da geçtim haberi yok olmayabilir, o nasıl buluyo strawberryi de sipariş falan veriyo.
Ben yeni tanıştım bu siteyle, gayet de entellektüel olan bir çok kız ve erkek arkadaşımın hiç haberi yok.
Kusura bakma gerçekten yargılamak, sorgulamak amacıyla yazmıyorum bunları ama mantığım da almıyo doğrusu
:kedi:
3 günde yemek için 260 L. harcadım diyince şaşkınlığımdan ötürü bizde haddinden fazla veya çok yemek yiyenlere şaka yollu maşallah babında “ Allah manda şifalığı versin” denir.
Azıcık özendim desem de yeridir. Canımız bir kaç şey çekse bir gün birini korka korka yiyorsak, diğerini yesem mii yemesem mi modunda insanın iştahı da kaçıyor.fisfisfis:çok üzgünüm:
Kısaca şaka yollu takılayım demiştim size ama tabi anlaşılmamış. :kedi:
Siparişlerim arife günü geldi, kokunun kalıcılığını test ediyim diye yazmadım. Parfümü açma niyetim de yoktu aslında, yedek aldım ben fiyatı uygun olduğu için.
Neyse burda okuduklarımdan dolayı deneme amaçlı bir giysiye sıktım, bu gün 4. gün ve sıktığım yerde hala mis gibi kokuyor zemuszemus Fondotenim de çok güzel,hediyeleri de lipgloss ve gümüş kolyeydi, onları da çok beğendim opuyorumnanaktan
Çilekçim hangi parfümleri aldığını bilmiyorum ama abinin aldıkları çok ucuz olan kokular, benim de dikkatimi çekmişlerdi fiyatlarından dolayı. Normalde bu kokuların nasıl olduğunu biliyo muydunuz? Belki normalde de iyi kokular değillerdir, çok ucuz oldukları için ben zaten direk böyle düşünmüştüm 20-25TL civarıydı yanılmıyosam.
Senin kullandığın parfümler de aynı şekilde, normalde orjinallerini kullandın mı, kullandıysan sağlam yerlerden mi alıyodun, bunlar da önemli faktörler.
Pazar demişsin, mesela bir keresinde bospayı bilirsin orda parfüm satan bir kadın var, fiyatlar da 40TL civarında öyle 5TL falan değil yani, kokuların orjinal olduğunu ve sadece şişelerinde özür olduğu için gümrükten geri döndüklerini söylemişti, kapakları falan oturmuyodu. Arkadaşımla ben de gömü bulmuş gibi saldırmıştık. Bir kaç şişe aldım ama senin dediğin gibiydi işte bu kokular, sıkıyosun bi süre sonra uçup gidiyo, kalıcılığı yok, ama bilmeyen kişi asla orjinal değil demezdi. Kokuda çok büyük farklar yok ama uçucu :sinifsinif:
benim aldığım parfümler de geldi strawberrden. orijinal ve kalıcı ..barkodunda da 09 yazıyordu..2009 yani..benimle aynı anda bir arkadaşım da sipariş vermişti..o da çok memnun..tavsiye ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?