strawberryde parüfümlerde indirim :)))

İyi de benim anlamadığım madem bu sitenin ürünleri hep sorunlu neden 10 kere parfüm sipariş ettiniz ki?

Denemenin de bir haddi vardır 1 kez alırsınız şans dersiniz, 2 kez alıp denemek istersiniz, hadi bilemediniz 3. bir parfüm aldınız... Ya diğerleri?

Demekki her ne kadar memnun olmasanız da size cazip gelen bir şey var ki 10. kez sipariş vermişsiniz.

parfümlerin hiçbir sebeple geri iadesi yoktur diye bir ibare var ama yinede siz böyle dediniz diye mail attık kardeşimle müşteri hizmetlerine bakalım ne olucak,sonucu yazarım burdan

başka bir forumda okuduklarımdan bahsetmiştim size...4-5 defa aynı şekilde mail atın paranızın iadesini ya da ücretsiz olarak yeni ürününüzün teminini sağlıyorlar.

başka bir forumda okuduklarımdan bahsetmiştim size...4-5 defa aynı şekilde mail atın paranızın iadesini ya da ücretsiz olarak yeni ürününüzün teminini sağlıyorlar.

Ben Alien ile Narsicco Rodrigos mudur nedir ilk siparişimde bunları vermiştim şansıma koku felaketti arkadaşlar anlatamam ilk ve son oldu artık korkuyorum sippariş vermeye Şimdi Channel no.5 vermek istiyorum ama korkuyorum koku yine kötü çıkarsa arkadaşım kullanıyor bu kokuyu o kadar güzel ki kokusu mis gibi ama sevile de o kadar para bayılmak istemiyorum ne yapıcağımı bilemiyorum kızlar ne yapim verim mi sizce Channel imafoldumben

burda tutup da strawberry yi savunmuyorum kimseye yanlış anlaşılmasın larkadaşlar ama eğer ki bu tip sorunlar yaşıyorsanız iadesi olur diyorum.

hacer76 bence sevile o kadar para bayılmaktansa straw dan al beğenmezsen ya da kokudan şüphe edersen mail ini at,türkiye de aldığım ürüne göre kalıcılığı yok,bayat vs diye...bahsettiğim de oydu zaten.forumun birinde bayat ürün geldiğini belirten biri vardı ve 4 defa üstüste mail atmış.Karşılığında da özürler dilenmiş,istenildiği takdirde ücretsiz tekrar gönderim ya da para iadesini yapacaklarını bildirmişler.Bu yüzden rahat rahat yapın alışverişinizi

evet aslında geri iade edicektim ama kargo parası bize ait oluyormuş sanırım buna 30-40 milyonmuş bir arkadaşım söylemişti bende vazgeçtim birine hediye ederim diye
şimdi parfüm sippariş ettim geldi diyelim koku yine berbat bunu kargo yaparsak ödemesi bize mi ait oluyor canım oluyorsada ne kadar benim ingilizce ofsayyt olduğu için yazamıyorumda bilgilendirirsen çok sevinirim canım

şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

cnm kendileri iade istemiyomuş zaten iade maliyeti yüksek oluyor diye parfümde sana kalıyor yani :) mail için de;genel bi mail adresleri var oraya türkçe olarak mail atabiliyorsun hepsi bu.yanlız 1 kere atıp bırakmamak lazım,ne kadar üstelersen o kadar iyi.ordaki kişi 4 defa atmış

bu arada senin beğenmediğin narcisso yu takas istemiştim,hala duruyor ve düşünürsen beklerim :)))

bana bu siteyi cok övdüler cok ucuz cok guzel dedıler bu forumlardanda aynı seylerı duyuyordum ve ilk siparişimde tam 4 tane parfum sıparıs vermıstım bu sıteden biri kendim için diğerleri hediyeydi kendime aldığım berbattı ki bunu burda anlattım sanırım sen okumadın yada anlamadın,neyse ondan sonraki süreci tekrar anlatmiyim,hedıye aldıgım parfumler ıcınde anneme verdıgımde cok kotuydu annem hatta bu ne bıcım parfum be su gibi o anlık sıkarken bı kokusu var e okadar anlık koku salataya lımon sıkarken limonda da oluyo fılan dıye espiri yapmıstı diğer hediye verdiklerimde gelip aldıgın hediye cok kotuymus kullanmıyoruz berbat deme saygısızlıgını göstermediler çok şükür ben strawberrynin ticaret anlayısını öğrenip memniyetsizlikleriminde sonucunda birdaha parfum sıparis vermedim,son gelen 3 parfumude ben almadım kardesım duymus sanırım ındırım var dıye kendısıne ve kız arkadasna sıparıs vermıs bende keşke bana sorsaydın o siteden parfum alınmaz dedim,olay böyle 10 kere ayrı ayrı sipariş vermiş değilim işe yaramayan şeylere para yatırmaya bayılmıyorum nesi cazip gelicek lmaz: iade yapmazlarsa yine hediye verilir artık bu parfumler

Ben de siparişi verdim bekliyorum, normal fiyatının neredeyse 3/1i fiyatına gedi benim parfümüm. Benim kendimi bildim bileli kullandığım koku bu, bugün yarın gelir anlarız kalıcı mı değil mi. Hoş şu an elimde iki tane var bu parfümden biri 100ml biri 30ml, boyner ve freeshoptan alınma, 100lüğün kokusu daha hafif gibi geliyor bana mesela, 30luk çok daha yoğun. Yani zaten hep aynı yoğunlukta olmuyo kokular, alınan yere göre mi değişiyor, üretim tarihine göre mi bilmem, ama aynı marka da olsa aynı yoğunlukta olmuyolar. Ama yine de içim burkuldu şimdi, bu gelince bir de 30luk sipariş vermeyi düşünüyorum çantada taşımak için :sinifsinif:

Kızlar bende yıllardır strawbeeryden alışveriş yapıyorum ama ürünlerin orjinalliği konusunda hala şüphelerim var, tekin acar ve sevildende alışveriş yapan biri olarak, orjinal ürünlerle strawberry ürünleri ambalaj olarak aynı ama ürünler kalıcı değil, mesela en son estee lauder ruj sipariş verdim, inanın sürüyorsunuz uçuyor kalmıyor hiç dudakta ve dudaklarımı kuruttu, clinıque gloss almıştım onuda sürüyorum hiç kalıcı değil, bilmiyorum sanki orjinal değil ürünleri.

of yaa yılbaşı indirimlerinden yararlanayım diye düşünüyordum ama burda çok olumsuz yorum yapıldı aklım karıştı:sinifsinif:

of yaa yılbaşı indirimlerinden yararlanayım diye düşünüyordum ama burda çok olumsuz yorum yapıldı aklım karıştı:sinifsinif:

Sozlukteki yorumlara baktım şimdi, bilerek karalama kampanyaları yapıldığı yönünde yorumlar var, ben de katılıyorum. Arada uçurumlar var ve bu durum kozmetik sektöründeki firmaların da işine gelmiyor haliyle.. Bu kadar ülkeye satış yapan firmanın sahte ürünler satması mümkün değil bence, salı pazarı değil ki bu, kendilerini neden böyle bir riske atsınlar. Çok kesin konuşamıyorum ama 1-2 gün içinde paketim elime geçince anlıcam sahte olup olmadıklarını :sinifsinif:

yorumlarını bizimle paylasırsan sevinirim theshe çok kararsız kaldımmirmirmirmir

bende bvlgari aldım strawdan, ve kalıcılı yoktu, mailde attım hemde defalarca.. depolarımız araştırılacak falan di mail geldi. tekrar yazdım biraz sabredin araştırıp size döneceğiz diye.. ama hala ne cevap nede iade söz konusu olmadı.. bende orjinallik konusunda hala tam emin değilim.. fragrancex diye bir site var ordan almaya düşünüyorum özellikle tester parfümlerinden.. yanlız gelmesi 1.5 ayı buluyor :))

Bütün mesajlarınızı olmasa da bir kısmını okudum evet alien aldım diyince malum biraz tuzlu bir parfüm olduğundan böyle 4' er 4' er sipariş vermenize pek ihtimal vermedim açıkçası o yüzden 1' er, 2' şer aldığınızı düşünmüştüm 100 euro üzerindeki siparişlerde gümrük sorunu çıktığından dolayı böyle kanıya vardım.

Neyse gelgelelim ki ben yine de biraz fazla abarttığınızı düşünüyorum.

Her ne kadar siz strawberry den parfüm alıpta beğenenlerin parfümden hiç anlamadıklarını düşünsenizde kendi aldığım parfümde herhangi bir sorun yaşamadım artı olarak bizde sizler gibi düşünerek bir akrabam için deneme yapmak için parfümeriden alınma orjinal burberry classics ile strawberryden alınma burberry classics' i karşılaştırdık ve iki parfüm arasında gerek kalıcılık gerekse koku olarak herhangi bir fark yok.

Bana biraz karışık geldi
Bence herkez şu ürün ucuzladı falan filan diye haber verse

Evet ben de böyle bir topic istiyorum :içelim:
Ne kadar alışveriş yapmak istemiyorum, para harcamak istemiyorum desem de, gözden kaçan indirimler var, birbirimizi haberdar etsek ne iyi olar :kedi:

Evet ben de böyle bir topic istiyorum :içelim:
Ne kadar alışveriş yapmak istemiyorum, para harcamak istemiyorum desem de, gözden kaçan indirimler var, birbirimizi haberdar etsek ne iyi olar :kedi:

Evet yahu
Bana da para batıyor ama kazıkta sonrasında çıkmıyorzemuszemus

Evet yahu
Bana da para batıyor ama kazıkta sonrasında çıkmıyorzemuszemus

Markete gittim biraz önce, bir sürü abur cubur aldım. Çıktım eve geliyorum kendi kendime kızmaya başladım, manyak theshe aldıklarının hepsi gereksiz, bu parayla bi allık yada fondoten alabilirdin mirmirmirmir
benim gidişatım iyi değil :roflol:

sende benim gibisin işte bende öyleyim
3 günde 260 YTL harcadım ama hep yemeğe
Kilo da almıyorum pişmanım maaş yatmasına daha çok var
Sefil kalıocam yine :gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…