çilek 35 teşekkürler cok faydalı oldu bu bilgi.nerden duydun peki kesin dogru mu?
hımm baktım benim aldığım burbery touch da 08 yazıyo demekki çok bayat değil
cilek35 saol canım cok faydalı bi bilgi oldu
kızlar bu arada parfüm 5 yıldan önce bozulmaz..parfüm firmalarının 6 ay 1 yıl demesine kanmayın çünkü ticari olarak öyle demek zorundalar sengözlerimebaksanab
barkondundaki son numara üretildiği tarihmiş canım yani sonu 9 ise 2009 da üretilmiş buradaki arkadaşlar o şekilde soylemişti
Şimdiye kadar straw dan 5 defa ayrı ayrı sipariş verdim ve hiç sorun yaşamadım.gerek kalıcılıkları,gerekse orjinallikleri konusunda.Bazı arkadaşların karşılaştığı bayat parfüm konusuna diyeceğim yok,böyle şeylerle karşılaşılabilir ki normal parfümerilerde bile 2 katı 3 katı para verdiğiniz halde benzer sorunlar yaşıyoruz.Örneğin daha önce bir arkadaş Tekin Acar'dan aldığı parfümün orjinalliği konusunda şüpheye düşmüştü.Kaldı ki TA'nın fiyatları hepimizce malum ve aynı sorunla 2 defa bende karşılaştım.Daha önce sevilden aldığım parfümü o mağazada denediğimde tam bir hayal kırıklığına uğradım ve bunu da dile getirdim.Anlayacağınız böyle durumlarla karşılaşmak artık heryer çakma doluyken gayet normal geliyor bana,ama straw dan aldığım parfümler de böyle birşeyle en azından ben karşılaşmadım.Başka bir forumda karşılaştığım şeyi de paylaşayım bilmeyenler için.Tedarikçi firmaları çok fazla olduğu için arada bu ve benzer sorunlar çıkabiliyormuş,böyle durumlarda da kendilerine türkçe bir mail atıp paranızın iadesini isteyebiliyorsunuz ve iadesini yapıyorlarmış.
strawberryden alınan parfümlerin iadesi var begenmezseniz geri yollayıp paranızı alıyorsunuz. orjinalligine gelince parfümler orjinal fakat daha eski parfümleri satıyorlar bazıları bayatlamış olabiliyor benim arkadaslarımdan cok alan var o siteden ve 1 kac kez sorun yasadılar bayatlıkla ilgili ve firma cok ilgili değiştirdi ürünü hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?