strawberryde parüfümlerde indirim :)))

çilek 35 teşekkürler cok faydalı oldu bu bilgi.nerden duydun peki kesin dogru mu?

sevil parfümeride çalışan personel söylemişti bana,bende merak ettim aldığım parfümlere hep baktım hakkaten numaralar aldıgım yıllara aitti tesadüf olamaz diye düşünüyorum yaklaşık 6 tane parfume baktım cunku

hımm baktım benim aldığım burbery touch da 08 yazıyo demekki çok bayat değil

evet okadardan bişi olmaz sonucta ben mesela 100 ml lik bi parfum aldıgımda 1 yıl gidiyo bana,1 yıl sonunda kokuda bi değişim olmuyo yani,ama 3-5 yıl kadar raf ürünüyse okadar yıl ışıkta beklediği için parfumlerin kimyası bozuluyo tabii

cilek35 saol canım cok faydalı bi bilgi oldu

kızlar bu arada parfüm 5 yıldan önce bozulmaz..parfüm firmalarının 6 ay 1 yıl demesine kanmayın çünkü ticari olarak öyle demek zorundalar sengözlerimebaksanab

rica ederim cnm bunu bilerek herkes ne aldığının farkına varır,çok bayat ürünler gelirsede iade hakkını sonuna kadar kullanır.

bencede 1 yılda bozulmuyo parfum 3 yılda kokusu hafiften değişmeye başlıyo sonrasını bilemiyorum,saklama koşullarıda önemli biraz

kıslar strawberry den spariş verdiğim "lacoste dream of pink" parfümüm geldi :teytey:
bana göre muhteşem bi koku ve acayip kalıcı sıktığımdan beri bi hoşumzemuszemus kaydirigubbakcemile3
tavsiye ederim yani çok hanım hanımcık ,hafif ama çekici bi kokusu var opuyorumnanaktan

yanındada pembe ruj ve pembe simli far hediyesi

Bende strawberry indirimlerini takip edenlerdenim ve 3 yıldırda alışveriş yapıyorum hiç bir parfümümde sorun yaşamadım sadece bi parfüm seti almıştım geçen sene kremi de vardı. Krem gelirken patlamıştı. bana istersem ürün geri göndermemi yenisini göndereceklerini söylediler. Parfümde sorun olmadığı için hiç uğraşmadım.
Sanal kredi kartıyla alışveriş yaparsanız içiniz rahat eder. benim normal KK ile alışveriş yaptığımda oldu, hiç sorun yaşamadım.
Ben alışveriş için aralığı bekliycem maaleesef

bir arkadaş sanırım çilek35 di kendine gelen ürünün ekşi olduğundan haliyle de tarihinin geçmiş olduğunu düşündüğünden bahsetmiş.ben de hiç alışveriş yapmadım ama üretimden kalkmış ürünleri strawberryde görünce bende de aynı şüphe uyandı desem yalan olmaz.

bende ilk defa bugun lancome hypnose sipariş verdim senelerdir kullanırım bu parfümü eşimde çok beğenir kokusunu bakalım geldiği zaman bayatmı değilmi burdan paylaşırım tabi tarihinide :)

bana bayat gelmedi kokusu şahane aynı testrında kullandığım koku gibi
tarihi nerden anlaşılıyo kızlar
şişenin altında numara var
bide kutusunda barkodu var ama rakamlar yok :)

barkondundaki son numara üretildiği tarihmiş canım yani sonu 9 ise 2009 da üretilmiş buradaki arkadaşlar o şekilde soylemişti

barkondundaki son numara üretildiği tarihmiş canım yani sonu 9 ise 2009 da üretilmiş buradaki arkadaşlar o şekilde soylemişti

bi barkodun sonunda numara var bide barkodun dışına taşmış bi numara varkaydirigubbakcemile3
o taşan numara 6CADIARZU

parfümün 5 yıl ömrü olmuyomu zaten CADIARZU
neyse bi ara müsait olunca fotusunu çekerim barkodunkaydirigubbakcemile3ozman anlarız
ama hiç bi fark yok aynı benim sevdiğim kokuopuyorumnanaktan

ben de strawberryden davidoffun parfümünü almıştım geçenlerde.hiçbir sorn yaşamadım gayet güzeldi kokusu.dün de paris hiltonun parfümünü sipariş ettim bakalım o nasıl çok merak ediyorum hemen gelse kaydirigubbakcemile2

kızlar ben strawberryden parfum alıpta cok guzel kokuyo cok kalıcı dıyenlere hiç inanmıyorum acıkcası hatta o insanların parfümden zerre kadar anlamadıklarınıda dusunuyorum kusurabakmayın,pazarda 5 tl ye satılan çakma parfumler bile daha kalıcıdır bukadar imitasyon bişey olamaz,erkek kardeşim şu sıralar indirim oldugu için kendisine sürekli kullandığı davidoff game for men almıs kız arkadasınada elizabeth arden green tea ve fred hayman almış,bana dedi abla kıza resmen rezil oldum o ne biçim bişey yaa dedi keşke 5 tl verip bi deodorant alsaydım daha çok makbule geçerdi dedi,kendisine aldıgı davidofta aynı koku ama 10 dk da 1 yenilemesi gerek hiçç kalıcı değil,bende dedim e be ablacım alısverıs yapmadan önce sorsaydın ya bana mafoldumben

Şimdiye kadar straw dan 5 defa ayrı ayrı sipariş verdim ve hiç sorun yaşamadım.gerek kalıcılıkları,gerekse orjinallikleri konusunda.Bazı arkadaşların karşılaştığı bayat parfüm konusuna diyeceğim yok,böyle şeylerle karşılaşılabilir ki normal parfümerilerde bile 2 katı 3 katı para verdiğiniz halde benzer sorunlar yaşıyoruz.Örneğin daha önce bir arkadaş Tekin Acar'dan aldığı parfümün orjinalliği konusunda şüpheye düşmüştü.Kaldı ki TA'nın fiyatları hepimizce malum ve aynı sorunla 2 defa bende karşılaştım.Daha önce sevilden aldığım parfümü o mağazada denediğimde tam bir hayal kırıklığına uğradım ve bunu da dile getirdim.Anlayacağınız böyle durumlarla karşılaşmak artık heryer çakma doluyken gayet normal geliyor bana,ama straw dan aldığım parfümler de böyle birşeyle en azından ben karşılaşmadım.Başka bir forumda karşılaştığım şeyi de paylaşayım bilmeyenler için.Tedarikçi firmaları çok fazla olduğu için arada bu ve benzer sorunlar çıkabiliyormuş,böyle durumlarda da kendilerine türkçe bir mail atıp paranızın iadesini isteyebiliyorsunuz ve iadesini yapıyorlarmış.

strawberryden gelen 10.parfüm filan heralde bu,ama hep aynı sorun,, bari bitanesi düzgün cıksaydı tesadüf olduğunu sanmıyorum cnm,ayrıca parfümlerin geri iadesi yokmuş freeshoptan şaşmam 10 eur aldığım parfümler bile en azından 24 saat kalıcılığını koruyordu,bunlar gibi alkol bazlı değil

yanısıra şöyle bi durum var kardesımın aldıgı davidoff jelatinsiz kutuda geldi parfumu cıkarıp baktıgımızda 3 parmak kadar eksıktı parfum,acaba kullanılmısmı diye dusundum spreyıne bastırdım bı sure parfum gelmedi sonra püskürtmeye başladı demekki kullanılmıs filan değil ama neden yarım ???

bu parfümlerin dubai dolumu olduğu konusunda çıkan dedikodulara inanmaya başladım,aynı davdofun freeshoptan alınmıs olanının alt kısmındakı etıkette dolum yerı lancaster cosmetics yazarken bunda city group yazıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
strawberryden alınan parfümlerin iadesi var begenmezseniz geri yollayıp paranızı alıyorsunuz. orjinalligine gelince parfümler orjinal fakat daha eski parfümleri satıyorlar bazıları bayatlamış olabiliyor benim arkadaslarımdan cok alan var o siteden ve 1 kac kez sorun yasadılar bayatlıkla ilgili ve firma cok ilgili değiştirdi ürünü hemen

parfümlerin hiçbir sebeple geri iadesi yoktur diye bir ibare var ama yinede siz böyle dediniz diye mail attık kardeşimle müşteri hizmetlerine bakalım ne olucak,sonucu yazarım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…