çilek 35 teşekkürler tecrübeni paylaştığın için bende alısveris yapmayı düşünüyordum çelikten ama bozulacak ürünleri yolluyorlar demekki hiç uğrasmaya degmez
ben alışveriş yaparken taksit özelliğini görmedim levrekcim. sanırım yok. yerimseniben
benn parfüm konusunda inanılmaz hassasım en ufak bir değişikliği anında hissederim ve 4 yıldır Alien kullanıyorum bu zamana kadar hep freeshoptan aldım.250 tl civarı bi fiyatı var strawberryden 180 küsür liraya aldım tamam ucuz aldım ama kesinlikle ekşi bi koku vardı.sora bi parfumeriye gittim sordum neden diye strawberryden gelen ürünlerin barkod son numaralında hangi tarihe ait olduğu yazar dedi baktık 3 yıl öncesinin raf ürünüymüş,dolayısı ile parfum bayattı muhtemelen
canım ne tesadüff bende ailen aldım ucuz aldım diye sevinirken koku acııı ağırr hiç sevilde kokladığım gibi çıkmadı narcisoo rodriges diye parfüm var onu da kokladım sevilde parfüm bir geldi bambaşka kokuşşasırdım bundan sonra parfüm sipariş vermedim ama kremleri makyaj ürünlerini alıyorum dediğin gibi parfümeri bayat arkadaşlar dikkar edin 30-40 milyon fazlasını veririm adam gibi kullanırım yanii yazık paralarıma öylece duruyor ne olcak bilmiyorum :gitme:
Sanal kart nasıl birşey.?Bende parfüm almayı düşünüyordum ama aklım karıştıakannehir.Kullanma tarihleri geçti dendiği içinDaha önce hiç pahalı parfüm kullanmadım tavsiye debilceğiniz parfüm var mı.Ben böyle pudramsı kokuları seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?