strawberryde parüfümlerde indirim :)))

benn parfüm konusunda inanılmaz hassasım en ufak bir değişikliği anında hissederim ve 4 yıldır Alien kullanıyorum bu zamana kadar hep freeshoptan aldım.250 tl civarı bi fiyatı var strawberryden 180 küsür liraya aldım tamam ucuz aldım ama kesinlikle ekşi bi koku vardı.sora bi parfumeriye gittim sordum neden diye strawberryden gelen ürünlerin barkod son numaralında hangi tarihe ait olduğu yazar dedi baktık 3 yıl öncesinin raf ürünüymüş,dolayısı ile parfum bayattı muhtemelen

çilek 35 teşekkürler tecrübeni paylaştığın için bende alısveris yapmayı düşünüyordum çelikten ama bozulacak ürünleri yolluyorlar demekki hiç uğrasmaya degmez

çilek 35 teşekkürler tecrübeni paylaştığın için bende alısveris yapmayı düşünüyordum çelikten ama bozulacak ürünleri yolluyorlar demekki hiç uğrasmaya degmez

çok bariz bi koku yok,anneme koklattım yoo ben bi fark goremedım dedi ama beni rahatsız etti sonucta 4 yıl kullanmısım aynı parfumu anlamazmıyım.okadar para veriorum 30-40 tl fazla verir bildiğim yerden alırım

bende bu siteden geçen hafta lacoste pink siparişi verdim yanında ruj ve göz kalemi hediyeli :)
bu hafta içi gelicek inşlh
eğer memnun kalısam bidaha hep ordan devam :)

kızlar kredi kartı numarası mı veriyosunuz? havale oluyor mu? şimdiye kadar hepsi buradadan alışveriş yaptım sadece. güvenemiyorum başkasına

canım ne tesadüff bende ailen aldım ucuz aldım diye sevinirken koku acııı ağırr hiç sevilde kokladığım gibi çıkmadı narcisoo rodriges diye parfüm var onu da kokladım sevilde parfüm bir geldi bambaşka koku şşasırdım bundan sonra parfüm sipariş vermedim ama kremleri makyaj ürünlerini alıyorum dediğin gibi parfümeri bayat arkadaşlar dikkar edin 30-40 milyon fazlasını veririm adam gibi kullanırım yanii yazık paralarıma öylece duruyor ne olcak bilmiyorum :gitme:

heh işte anlatmak istediğim bu yanii ne güzel anlamışsın sen beni,eğer o parfümü ilk kez alıyosan zaten anlamıyosun kokudaki o farkı,ama benim 4 yıldır kullandıgım parfum bide koku alma duyularım fazla hassas anında anlaşılıyo,ben orjinalliğinden şüphe etmiştim sevile götürdüm adam dedi kesinlikle orjinal ama barkod numarasının son rakamından anlasıldı ki 2005 yılına ait bir parfüm,daha alkol bazlı bi koku ve kalıcılığıda herzamankinden daha az kesinlikle bayat bende aynen senin gibi dusunuyorum 3-5 fazla veririm düzgün alırım ne olcak

Ben de daha yeni 2 parfüm almıştım,henüz gelmedi,hiç parfüm alıp da memnun kalan varmı?Tüm parfümler bozukmu strawberry'de?Bazen yeni çıkan parfümler oluyor onlardan alınabilir belki

pelda alıp memnun olan coook kişi var benim arkadaslarımdan alanda cok...bazıları eskiymiş demekki ondan öle olmus...sans işi demekki

em4561 havale olmuyor cnm .sanal kart kullanabılirsin güvenli oluyor

Sanal kart nasıl birşey.?Bende parfüm almayı düşünüyordum ama aklım karıştıakannehir.Kullanma tarihleri geçti dendiği içinDaha önce hiç pahalı parfüm kullanmadım tavsiye debilceğiniz parfüm var mı.Ben böyle pudramsı kokuları seviyorum

bvlgari-classic bebek pudrası kokusunda taviye ederim

dolphins Sanal Kart, banka tarafından size verilen ve gerçek kartınızın üzerinde de bulunan sayılar gibi ama ondan farklı sayılardan ibarettir. Bu uygulama ile, internet üzerinden alışveriş yapmak zorunda kaldığınızda bankanızı arayarak Sanal Kartınıza alacağınız ürünün tutarı kadar parayı aktarır ve alışverişinizi yaparsınız. Alışveriş bittiğinde Sanal Karttaki hesabınız sıfırlandığından, kart bilgileriniz kötü niyetli kişilerin eline geçse bile hesabınızda para olmadığı için para çekemez, kartınızı kullanamazlar.

tabi sanal kart edinmek için normal kartın olacak direk sanal kart alamazsın.umarım yardımcı olabilmişimdiryerimseniben

OOO çok teşekkürler çok yardımcı oldun.Amma cahil kalmışım beee:)Hemen bir kart çıkartmam lazım alışveriş yapmam lazım.Öğrenciye hangi bankalar çıkartır bileniniz var mı acaba?

rica ederim, tüm bankalar cıkartır sanırım üni ögrencilerine özel kartları oluyor ya. benim bildigim sekerbank finans bank cıkartıyor

strawberryden gelen parfümlerin barkodlarındakı son rakam ürünün hangi yıla ait olduğunu gösteriyomuş (mesela 7 ise 2007) böylelikle parfumlerin bayat gelip gelmediğini anlayabilirsiniz bi önbilgi olarak aklınızda olsun kaydirigubbakcemile5

çilek 35 teşekkürler cok faydalı oldu bu bilgi.nerden duydun peki kesin dogru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…