Cilt Bakımı Ürünleri STRAWBERRY(çilekli) VÜCUT LOSYONU(AVON)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
35
Merhaba arkadaşlar avonun çilekli vücut losyonunu kullanan varmı aranızda sipariş verdim bu ay nasıl oldugunu merak ediyorum....CADIARZU

XXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende verdim onlardan arkadaşlara beğendiler.

bnde indirimden aldım 5 tl falandı, duş jelinide aldım ikisini bi arada kullandığım halde en fazlaa 1 saat kalıo üzerimde,mafoldumben bi cacık olmaz yaniii :1no2: gerçi ilk başta çok güzell kokuyo ama kalıcı deil işteee gerçek çilek kokusunu teninide çok uzun saatler istiyosan parana kıyıp body shoptan çilek kokulu kremini alıcaksın, çilek gibi dolanırsın ortalıkta valllaakaydirigubbakcemile3
ben vanilyalısnıda aldım kurabiye gibi kokuyorum :))opuyorumnanaktan ucuz olan herşey de bi kusur oluyoo yaaa

canım ben daha bugün aldım beğendim valla çok güzel kokuyo body shoptan aldığım mangolu kremden hiç bir farkı yok bütün kremler aynı belli bir süreden sonra geçiyo kremin kalıcı olması için parfümündende kullanırsan o zaman kalıcı oluyo.

ben avonun ungora vucut losyonunu aldım.çok memnun kaldım.kıyafetlerime siniyor kokusu,uzun süre çıkmıyor.

evet parfümünü de kullanıyorum.
vazgeçilmezlerim arasında ungora.
bir de bond parfümü var onu da çok sevdim.

canım bende verdim onlardan arkadaşlar beğendiler.

bendede ungoro dus jeli parfumu ve losyon vardı babam bile dus jelini begendi hep bundan ald iyo:) gerci ben duş jelini begenmedm ama krem aarfum memnunm ve bende hayli uzun süre kalıyor sabah sıkıyorum 7 bucuk gbi aksam eve geliorum hala koku üstümdde zaten koku kıayafetten hiç gitmio kimi zaman yıkandıgında bile az da olsa kalıyor kokusu =)

çilekli duş jeline gelince evet , cok uzun süre kalmıyor yıkanın 3-4 sa belki... ama yıkanırken o güzel kokuyu seviyorum ben =))) body shop ta kullandm onunda cok üstün bir fsrk göremedm dogrusu tek fark siskin fiyatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…