minenes Guru Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2010 2.740 80 24 Haziran 2010 Konu Sahibi minenes #146 ooo maşallah başlık almış yürümüş, elinize emeğinize sağlık harika modeller yüklemişsiniz. görüyoruz işte ne kadar farklı modeller olabiliyor.
ooo maşallah başlık almış yürümüş, elinize emeğinize sağlık harika modeller yüklemişsiniz. görüyoruz işte ne kadar farklı modeller olabiliyor.
minenes Guru Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2010 2.740 80 24 Haziran 2010 Konu Sahibi minenes #148 elfcn .!.: bu gelinlikler güzel ama yakası kolye falan hafif bi inci falan takıldığında görünmüyor bende boleralı gelinlikleri sevmiyorum eklenti gibibilmiyorumkismile Genişletmek için tıkla... kuzum işte bunun süsü kendinde zaten, kolye niye takacaksın ki? kolyeyi boynun boşsa takarsın, değilse takmazsın.
elfcn .!.: bu gelinlikler güzel ama yakası kolye falan hafif bi inci falan takıldığında görünmüyor bende boleralı gelinlikleri sevmiyorum eklenti gibibilmiyorumkismile Genişletmek için tıkla... kuzum işte bunun süsü kendinde zaten, kolye niye takacaksın ki? kolyeyi boynun boşsa takarsın, değilse takmazsın.
cigdem_k Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2009 1.233 8 24 Haziran 2010 Konu Sahibi minenes #155 you_know .!.: Genişletmek için tıkla... çoook güzel, çook zarif, çook şık ne diiim kısaca çoook beğendim zemuszemus
you_know .!.: Genişletmek için tıkla... çoook güzel, çook zarif, çook şık ne diiim kısaca çoook beğendim zemuszemus