O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 24 Haziran 2010 Konu Sahibi minenes #128 moon .!.: ay bu cok gusel ya gelinlik olarak degilde bunu nisanlık olarak kullanmayı cok isterim ben ya Genişletmek için tıkla... güzelmiş gerçekten. parlayanyildizim .!.: . okypete´cim zevkine hayranim Genişletmek için tıkla... sağol canım.
moon .!.: ay bu cok gusel ya gelinlik olarak degilde bunu nisanlık olarak kullanmayı cok isterim ben ya Genişletmek için tıkla... güzelmiş gerçekten. parlayanyildizim .!.: . okypete´cim zevkine hayranim Genişletmek için tıkla... sağol canım.
backwood Sakin ol şampiyon!!! Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2009 4.714 39 24 Haziran 2010 Konu Sahibi minenes #140 you_know .!.: Genişletmek için tıkla... bu gelinlikler güzel ama yakası kolye falan hafif bi inci falan takıldığında görünmüyor bende boleralı gelinlikleri sevmiyorum eklenti gibibilmiyorumkismile
you_know .!.: Genişletmek için tıkla... bu gelinlikler güzel ama yakası kolye falan hafif bi inci falan takıldığında görünmüyor bende boleralı gelinlikleri sevmiyorum eklenti gibibilmiyorumkismile